Valuós empat del Juvenil A (1-1)

El Juvenil A ha empatat contra el FC Barcelona B (1-1), que arribava al partit com a líder de la lliga, en un meritori partit dels futbolistes entrenats per Ignasi Senabre. Amb aquest resultat els andreuencs han trencat una ratxa de quatre derrotes consecutives. El conjunt quadribarrat continua penúltim, però a dos punts de la salvació.

L’equip andreuenc necessitava donar un cop sobre la taula per revertir els darrers mals resultats i ho ha aconseguit enfront del FC Barcelona B amb l’empat 1-1 al Narcís Sala. El Juvenil A ha començat el partit molt intens i conscienciats de la importància d’aconseguir un bon resultat. En la primera aproximació andreuenca, Franco Ezequiel ha marcat el gol pel conjunt entrenat per Ignasi Senabre (8′). Els quadribarrats han cedit la possessió a l’equip blaugrana, han esperat ben ordenats en defensa i creat perill en els contracops. De fet el Juvenil A ha tingut bones ocasions per marcar, però ha estat desencertat en la definició. Amb l’1-0 s’ha arribat al descans.

En el segon temps el Barça ha posat una marxa més. Arnau Sola ha empatat el duel amb el gol en el 55′. El Juvenil A s’ha fet encara més fort en defensa i s’ha convertit en un mur infranquejable que els visitants no han pogut tornar a superar. El conjunt andreuenc ha tingut l’oportunitat més clara en el segon temps, però el porter blaugrana ha fet una gran intervenció. Finalment el partit ha acabat en empat 1-1. El Juvenil A aconsegueix un molt bon empat davant de l’equip que arribava al duel com a líder de la lliga. Amb aquest punt els quadribarrats continuen en la penúltima posició de la classificació, però a dos punts de la salvació.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Ousmane Kande, Jaume Ginesta, Marc Torrents, Sergi Dominguez, Tomas Peñalba, Yeray Utrilla (Oriol Jariod, 86′), Victor Lamela (Juan Carlos Rivera, 88′), Daniel Santiago, Franco Ezequiel (Ivan Mañana, 80′), Marc Maideu i Jomi Nazarov (Ericsson Antonio, 74′).

FC Barcelona B (1): Pablo Cuñat, Marc Alegre, Carlos Gallego (Pelayo Fernandez, 68′), Chadi Riad, Arnau Sola, Marc Casado, Txus Alba, Daniel Cervera (Diego Lopez, 53′), Brian Peña, Joan Gonzalez (Marc Domenech, 72′) i Zacarias Ghailan (Mamadou Saidou, 80′).

Gols: 1-0 Franco Ezequiel (8′), 1-1 Arnau Sola (55′).

Àrbitre: Sr. Heaven Nuñez Ruiz (del. Anoia) ha amonestat Ousmane Kande (82′), Jonathan Serrat (89′) pels andreuencs i Arnau Sola (80′ i 89′, expulsió per doble amonestació), Marc Alegre (88′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 12 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Juvenil A arxiu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS