Victòria balsàmica (2-0)

El Sant Andreu ha aconseguit una important victòria contra el Manresa (2-0). Amb aquest resultat els andreuencs trenquen una ratxa de dues derrotes consecutives i agafen confiança pel complicat del duel de la pròxima jornada contra l’Hospitalet. Elhadji i David Serrano han estat els golejadors quadribarrats. Carlos Craviotto ha debutat a la porteria andreuenca.

Els futbolistes entrenats per Mikel Azparren havien entrat en una dinàmica negativa de resultats i calia sortir-ne amb una victòria. El Sant Andreu ha fet un partit correcte contra el Manresa, ja que ha tornat a vèncer al Narcís Sala i, a més, deixant la porteria imbatuda. El partit ha començat amb el conjunt quadribarrat sent el dominador de la pilota, però sense crear ocasions de perill. Els visitants, però, tampoc s’han prodigat gaire a l’atac en els primers compassos. Juanan ha tingut dues grans oportunitats, però la primera l’ha blocat Pol Busquets i en la segona el seu xut ha sortit massa desviat. A la mitja hora ha arribat el gol andreuenc a càrrec d’Elhadji, que ha fet una gran rematada amb el cap després d’una centrada lateral de Roger Escoruela (28′).

El Sant Andreu havia aconseguit el més complicat, que era obrir la llauna. Pocs minuts després el Manresa ha reaccionat tímidament amb un xut que ha aturat Craviotto, que ha debutat en aquest partit amb la quadribarrada, en la seva primera convocatòria després del seu recent fitxatge. S’ha arribat al descans amb l’1-0.

Carlos Craviotto ha debutat amb el Sant Andreu en el partit contra el Manresa. | Judit Andreu-UESA

En la segona part, ha continuat el Sant Andreu sent qui tenia la possessió i el control del partit, mentre que els visitants esperaven ben ordenats en defensa en camp propi. Craviotto ha tornat a aparèixer amb una bona intervenció en un xut de falta des de la frontal de l’àrea. A mesura que han anat passant els minuts han estat els homes de Mikel Azparren qui han buscat de forma més insistent el segon gol i que signifiqués la sentència al partit.

Laro i David Serrano ho han provat sense sort. Poc després, Elhadji ha tingut un u contra u amb el porter, després que ell mateix, gràcies a la seva pressió, recuperés la pilota a camp contrari, però el seu tir ha marxat massa creuat. Quan el partit s’apropava al minut 90 els nervis als jugadors i aficionats andreuencs ha començat a aparèixer, ja que la renda mínima per un gol es podia esvair en qualsevol moment. Però en el 87′ ha arribat la diana que tancava el resultat pel Sant Andreu a càrrec de David Serrano. L’extrem andreuenc, en un contracop, s’ha plantat al lateral de l’àrea i la centrada xut s’ha enverinat i ha acabat al fons de la xarxa.

Amb aquest triomf els quadribarrats guanyen moral. Victòria amb la porteria imbatuda, en un partit que han concedit molt poques ocasions al rival, i que trenca la ratxa de dues derrotes consecutives. Amb aquest augment de moral el Sant Andreu afrontarà la pròxima jornada el partit al camp del líder, l’Hospitalet.

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu (2): Craviotto, Llamas, Noguera, Carroza (Oumar, 71′), Roger, Víctor (Jaume Villar, 57′), Alcover, Juanan, David Serrano, Laro (Felipe, 79′) i Elhadji.

CE Manresa (0): Pol Busquets, Ruano, Florent, Joan Castanyer, Biel Rodríguez, Bernat, David Sanchez (Joel Mendez, 63′), Erik Sarmiento, Fran Orellana (Daniel Ruiz, 78′), Jonet i Luque (Cuello, 49′).

Gols: 1-0 Elhadji (28′), 2-0 David Serrano (87′).

Àrbitre: Sr. Salvador Morros Monge (del. Baix Llobregat) ha amonestat Víctor Alonso (13′), Carroza (46′), Alcover (65′), Llamas (80′) pels andreuencs i Luque (35′), David Sanchez (40′), Joan Figols (42′), Bernat (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 14 del Grup V de Tercera Divisió disputat al Narcís Sala.

Imatge: Celebració del gol d’Elhadji | Judit Andreu-UESA

RODA DE PREMSA AZPARREN


RESUM BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS