Victòria del Femení A i derrota del Femení B

Jornada amb conclusions diferents pels equips femenins de futbol del Sant Andreu. El Femení A va guanyar al VDF Roureda (3-1) i amplia el seu marge de punts com a líder. Per altra banda, el Femení B va perdre enfront del CA Bellavista Milan (5-1) i baixa fins a la cinquena posició.

Victòria del Femení A (3-1)

El Femení A continua amb la bona dinàmica de joc i resultats en el fet que va guanyar al VDF Roureda (3-1) al Narcís Sala en un duel que estava en joc el lideratge. Les andreuenques ràpidament van anar per feina i Helena Vigil va fer l’1-0 en el 8′. El domini quadribarrat era clar i la màxima golejadora quadribarrada, Alice Helene Claudie, va fer el segon (31′).

El Roureda no es va rendir i va retallar distàncies amb la diana de Concepción Morante (42′), però en la recta final l’equip dirigit per Sergi Villaverde va sentenciar el partit amb el gol d’Helena Vigil (54′), el seu segon en el matx. El Femení A és el líder de la lliga amb tres punts d’avantatge sobre el segon classificat, el CF Barceloneta.

Fitxa tècnica

Femení A (3): Sandra Medina, Maria Jesus Lopez, Noelia Martinez, Helena Vigil, Carla Fernandez, Maria Teresa i Elma Claret. També han jugat Laura Gimenez i Alice Helene Claudie.

VDF Roureda (1): Maria Isabel, Montserrat Calvo, Eva Lopez, Concepción Morante, Sarai Muñoz, Ana Cabrera i Sara Pardo. També han jugat Alba Pareja i Olga Montesinos.

Gols: 1-0 Helena Vigil (8′), 2-0 Alice Helene Claudie (31′), 2-1 Concepción Morante (42′), 3-1 Helena Vigil (54′).

Àrbitre: Sr.Raid Houms Acdi (del. Barcelona).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 6 del Grup 2 d’Amateur Futbol 7.

Imatge destacada: Equip de Femení A enfront del VDF Roureda | UE Sant Andreu.

Derrota del Femení B (5-1)

Primera derrota del Femení B a la lliga. Les andreuenques han perdut al camp del CA Bellavista Milan. El partit ha començat de forma frenètica. Les locals s’han posat 2-0 amb els gols de Maria Fernanda (7′ i 9′), les quadribarrades han retallat distàncies en el 9′, però Cristina, poc després, ha fet el 3-0 (11′).

A partir d’aquí el duel s’ha calmat, però en la recta final el CA Bellavista Milan, segon classificat, ha marcat els dos darrers gols a càrrec de Nicole Dayanne (55′) i Maria Fernanda (66′). Les noies entrenades per José María Garcia acaben la jornada en la cinquena posició.

Fitxa tècnica

CA Bellavista Milan (5): Bianca Becerra, Cristina, Liliana Gutierrez, Maria Fernanda, Nuria Rodenas, Marina Martinez i Patricia Ballesteros. També han jugat Noelia Garrido, Ruth Arevalo, Sara, Nicole Dayanne i Irene Chacon.

Femení B (1): Daniela Paz, Ana Maria, Maria Gordillo, Monica Torrents, Lucia Sanchis, Mar Haibo i Sommer. També han jugat Cristina Garcia, Carlota Serarols, i Anais Maria.

Gols: 1-0 Maria Fernanda (4′), 2-0 Maria Fernanda (7′), 2-1 (9′), 3-1 Cristina (11′), 4-1 Nicole Dayanne (55′), 5-1 Maria Fernanda (66′).

Àrbitre: Sr. Bilal Kahouach Belhaj (del. Granollers).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 6 del grup 3 d’Amateur Futbol 7 disputat al Zem de Bellavista.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS