Victòria del Femení A (3-6)

El Femení A continua intractable. El conjunt andreuenc ha aconseguit el quart triomf a la lliga davant el CD Turó Peira (3-6), de cinc partits disputats, i es manté com a líder en solitari. Les noies entrenades per Sergi Villaverde han tornat a fer un gran partit en vèncer en un camp complicat. Per altra banda el Femení B no ha jugat perquè el seu duel contra la UD Molinos s’ha ajornat fins a finals de desembre.

Segon triomf consecutiu i sense conèixer la derrota a la lliga. Aquestes són les estadístiques del Femení A. L’equip quadribarrat ha fet un gran partit al camp del CD Turó Peira. Les noies dirigides per Sergi Villaverde han començat el partit a per totes i s’han posat 0-5 en el marcador amb els gols d’Emma Josok (8′ i 15′), Maria Teresa (19′ i 29′) i Alice Helene Claudie (43′). L’equip local ha retallat distàncies amb la diana de Gabriella Sa Lopes (58′).

El Femení A ha reaccionat ràpidament i sentenciat el duel amb el sisè gol a càrrec de Cristina Garcia (64′). El CD Turó Peira ha maquillat el resultat amb el 3-6 de Mariona Lisley (66′). Amb aquesta victòria les andreuenques ja en sumen quatre a la lliga i són les líders de la classificació amb tres punts d’avantatge sobre el segon classificat.

Fitxa tècnica

CD Turó Peira (3): Mariona Lisley, Miriam Marin, Cristina Santamaria, Cecilia Nikolle, Sandra Ferrer i Gabriella Sa Lopes. També ha jugat Maria Jose Jareño.

Femení A (6): Sandra Medina, Maria Jesus Lopez, Emma Josok, Carla Fernandez, Laura Gimenez, Maria Teresa i Alice Helene Claudie. També han jugat Noelia Martinez, Elma Claret i Cristina Garcia.

Gols: 0-1 Emma Josok (8′), 0-2 Emma Josok (15′), 0-3 Maria Teresa (19′), 0-4 Maria Teresa (29′), 0-5 Alice Helene Claudie (43′), 1-5 Mariona Lisley (49′), 2-5 Gabriella Sa Lopes (58′), 2-6 Cristina Garcia (64′), 3-6 Mariona Lisley (66′).

Àrbitre: Sr. Alejandro Aguayo Prieto (del. Barcelona).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 7 del Grup 2 de Futbol 7 Amateur disputat al Municipal Turó de la Peira.

Imatge: Equip del Femení A enfront del CD Turó Peira | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS