Victòries del Femení A i del Femení B

Gran jornada pels equips femenins del Sant Andreu. El Femení A ha guanyat el CF Racing Vallbona (2-12) amb un partit espectacular de les noies entrenades per Sergi Villaverde. Pel que fa al Femení B ha aconseguit una valuosa victòria al camp de l’AE Ramassa (5-6).

Victòria del Femení A (2-12)

Dos partits disputats del Femení A, dues victòries i el lideratge a la lliga. El conjunt andreuenc ha començat de forma immillorable la competició i ho ha demostrat amb una contundent victòria al camp del CF Racing Vallbona (2-12). Les futbolistes entrenades per Sergi Villaverde ràpidament han obert la llauna amb el gol de Maria Jesus (2′). L’equip local ha empatat a càrrec de Joana Nogueras (6′). En el 26′ i 33′ ha arribat doblet quadribarrat d’Emma Josok, però de nou Joana Nogueras ha retallat distàncies en el marcador pel Racing Vallbona (34′).

A partir d’aquest moment el Femení A ha pitjat l’accelerador i ha demostrat un joc victós que li ha valgut l’àmplia victòria per 2-12. Alice Helene Claudie ha fet cinc gols, Maria Teresa dos i Maria Jesus un. Espectacular partit del Femení A i gràcies a aquest triomf es col·loca líder amb sis punts, empatat amb el CD Turó Peira, però amb millor diferència de gols.

Fitxa tècnica

CF Racing Vallbona (2): Rocio Barroso, Maria Adela, Xenia Mateo, Mar Gimenez, Griselda Ibañez, Joana Nogueras i Nerea Rojas.

Femení A (4): Maria Gordillo, Maria Jesus, Emma Josok, Carla Fernandez, Maria Teresa, i Alice Helene Claudie. També ha jugat Laura Gimenez.

Gols: 0-1 Maria Jesus (2′), 1-1 Joana Nogueras (6′), 1-2 Emma Josok (26′), 1-3 Emma Josok (33′), 2-3 Joana Nogueras (34′), 2-4 Alice Helene Claudie (37′), 2-5 Maria Teresa (39′), 2-6 Maria Teresa (50′), 2-7 Alice Helene Claudie (54′), 2-8 Maria Jesus (57′), 2-9 Alice Helene Claudie (62′), 2-10 (65′), 2-11 Alice Helene Claudie (65′), 2-12 Alice Helene Claudie (67′).

Àrbitre: Sr. Mario Alejandro Perez Sena (del. Barcelona) ha amonestat Xenia Mateo (67′) per les locals.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 4 del Grup 2 de Futbol 7 Amateur disputat al Municipal de Vallbona.

Victòria del Femení B (5-6)

Segona victòria consecutiva del Femení B davant l’AE Ramassa (5-6). Les andreuenques afrontaven un desplaçament complicat i han demostrat la seva competitivitat. Ràpidament el conjunt dirigit per José María Garcia s’ha avançat en el marcador amb el gol de Maria Teresa (3′). L’AE Ramassa ha reaccionat i empatat el duel a càrrec de Judit Blasco (9′). El partit estava molt igualat, però quan les quadribarrades han fet el segon gol mitjançant Maria Teresa (19′), l’equip local s’ha esfondrat. Ha estat el moment dels gols del Sant Andreu de Maria Teresa (37′), Maria Jesus (43′) i Lucia Sanchis (47′), que han posat l’1 a 6 en el marcador.

El partit semblava que estava completament sentenciat, però l’AE Ramassa ha tret l’orgull, ha intentat remuntar el partit i ha estat a les portes d’empatar. Les locals han aconseguit posar el 5-6 en el marcador amb els quatre gols de Jezabel Fernandez. Finalment victòria del Femení B, que té sis punts i escala fins a la tercera plaça, a tan sols un punt del CF Sant Feliu de Codines, líder de la lliga, però amb un partit menys les andreuenques.

Fitxa tècnica

AE Ramassa (5): Alba Navarro, Judit Blasco, Sandra Gurri, Lidia Lopez, Ivette Martinez, Yousrra El Ouahabi i Azahara Manuela. També ha jugat Jezabel Fernandez.

Femení B (6): Carla Fernandez, Maria Gordillo, Maria Jesus, Anais Maria, Lucia Sanchis, Carlota Serarols i Alice Helene Claudie. També ha jugat Maria Teresa.

Gols: 0-1 Maria Teresa (3′), 1-1 Judit Blasco (9′), 1-2 Maria Teresa (19′), 1-3 Maria Teresa (36′), 1-4 Maria Teresa (37′), 1-5 Maria Jesus (43′), 1-6 Lucia Sanchis (47′), 2-6 Jezabel Fernandez (57′), 3-6 Jezabel Fernandez (59′), 4-6 Jezabel Fernandez (61′), 5-6 Jezabel Fernandez (69′).

Àrbitre: Sr. Francesc Girbau Llistuella (del. Granollers).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 4 del Grup 3 del Futbol 7 Amateur.

Imatge: Set inicial del Femení A enfront del CF Racing Vallbona | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS