El Femení B completa un bon cap de setmana

El Femení B ha tingut ració doble de partits aquest cap de setmana. Dissabte ha empatat contra el CF Sant Feliu de Codines (1-1), el segon classificat, en un duel ajornat corresponent a la jornada 2. Diumenge les andreuenques han guanyat el CF Montmeló (2-4), el líder de la lliga, i el conjunt quadribarrat s’instal·la a la part alta de la classificació. Per altra banda, el Femení A no ha jugat perquè li ha tocat descans.

Empat contra el CF Sant Feliu de Codines (1-1)

El primer partit del Femení B d’aquest passat cap de setmana ha estat contra el CF Sant Feliu de Codines al Narcís Sala corresponent a la jornada 2 i que s’havia ajornat fins al passat dissabte. Les andreuenques s’enfrontaven contra les segones classificades. Tot i això, han fet un partit seriós i amb confiança i s’han posat ràpidament en el marcador amb el gol de Cristina Garcia (16′).

Les futbolistes entrenades per José María García estaven gaudint de bons minuts, però el CF Sant Feliu de Codines ha aconseguit empatar el duel amb el gol d’Anna Marin (34′). El joc s’ha travat i cap dels dos equips ha sigut el clar dominador. S’ha arribat al final amb l’empat 1-1.

Fitxa tècnica vs CF Sant Feliu de Codines 

Femení B (1): Sandra Medina, Maria Gordillo, Inmaculada Puente, Alicia Rosa, Lucia Sanchis, Cristina Garcia i Laura Barcia. També han jugat Carla Fernandez, Estefany Victoria, Mar Haibo, Elma Claret, Anais Maria i Monica Torrents.

CF Sant Feliu de Codines (1): Desiree Fernandez, Marina Castro, Anna Garcia, Marina Nuevo, Marta Vazquez, Laia Llorca i Alba Barreras. També han jugat Anna Marin, Raquel Arimon, Judit Arimon.

Gols: 1-0 Cristina Garcia (16′), 1-1 Anna Marin (34′).

Àrbitre: Sr. David Baron Ajenjo (del. Barcelona).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 2 del Grup 3 d’Amateur Futbol-7 disputat al Narcís Sala.

Victòria enfront del CF Montmeló (2-4)

Aquest passat diumenge el Femení B ha jugat el segon partit del cap de setmana. A més, era el desplaçament més complicat de la lliga, ja que les andreuenques han visitat el camp del líder, el CF Montmeló. El bon empat aconseguit davant el CF Sant Feliu de Codines ha motivat el conjunt quadribarrat, encara que han estat les locals qui s’han avançat en el marcador amb el gol d’Andrea Heredia (26′). Les futbolistes entrenades per José María Garcia han reaccionat ràpidament i han capgirat el resultat amb tres dianes molt seguides d’Elma Claret (30′), Alice Helene Claudie (32′) i Marina Gonzalez en propia porta (38′).

El conjunt local ha retallat distàncies amb el gol d’Ainhoa Cano (46′), però les andreuenques han sentenciat el partit amb la quarta i definitiva diana de Maria Gordillo (69′). El Femení B ha fet una gran actuació al camp del líder, ja ha aconseguit la victòria, i es col·loca a la part alta de la classificació, en la quarta plaça, a vuit punts del CF Montmeló, que continua sent l’equip capdavanter.

Fitxa tècnica vs CF Montmeló

CF Montmeló (2): Monica Vazquez, Helena Palma, Ariana Agustina, Ainhoa Cano, Jennifer, Marina Gonzalez i Marina Moreno.

Femení B (4): Daniela Paz, Maria Gordillo, Maria Teresa, Carla Fernandez, Inmaculada Puente, Cristina Garcia i Alice Helene Claudie.

Gols: 1-0 Andrea Heredia (26′), 1-1 Elma Claret (30′), 1-2 Alice Helene Claudie (32′), 1-3 Marina Gonzalez en pròpia (38′), 2-3 Ainhoa Cano (46′), 2-4 Maria Gordillo (69′).

Àrbitre: Sr. Hamza Harrata-Serroukh El Hamadani (del. Granollers).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 8 del Grup 3 d’Amateur Futbol-7 disputat al Municipal de Montmeló.

Imatge: El Femení B celebrant la victòria enfront del CF Montmeló | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS