El Juvenil A perd la bona dinàmica (0-1)

El Juvenil A ha perdut contra el Club Gimnàstic Tarragona B (0-1) i veu trencada la bona dinàmica de resultats que havia assolit i li havia permès sortir del descens. Amb aquesta desfeta els andreuencs baixen fins a l’avant penúltima posició, a dos punts de la permanència.

Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre volien aconseguir el primer triomf com a local enfront del Club Gimnàstic Tarragona B. El partit, des del començament, ha estat molt igualat. Cap dels dos equips tenia més possessió de pilota que l’altre, moltes interrupcions i poques ocasions de gol. Amb el 0-0 s’ha arribat al descans.

A la represa, els tarragonins han sortit més endollats i en una de les poques ocasions que han tingut han marcat l’únic gol a càrrec d’Eric De Las Heras (51′). El Juvenil A ha reaccionat i ha tingut diverses ocasions per empatar. Tot i això, els andreuencs no han estat encertats en la definició i finalment han perdut per 0-1. Amb aquesta derrota els quadribarrats ocupen la setzena plaça, en zona de descens, a dos punts de l’equip que marca la salvació.

Fitxa tècnica

Juvenil A (0): Victor Nofuentes, Jaume Ginesta, Marc Torrents (Ericsson Antonio, 50′), Sergi Dominguez, Tomas Peñalba, Yeray Utrilla (Unai Cruz, 65′), Victor Lamela, Daniel Santiago, Franco Ezequiel, Marc Maideu (Ivan Mañana, 50′) i Jomi Nazarov.

Club Gimnàstic Tarragona B (1): Pol Rodriguez, Joaquin Lorca, Marcel Cespedes, Xavier Samper, Eric Nin, Marti Ruiz, Albert Querol (Roman Grygoriv, 78′), Arnau Ramirez (Eric De Las Heras, 46′), Darius Leonel (Guillem Fabregas, 85′), Salvador Bes i Santiago Jose (Xavier Calleja, 49′).

Gol: 0-1 Eric De Las Heras (51′).

Àrbitre: Sr. Alejandro Peralta Pino (del. Baix Llobregat) ha amonestat Jonathan Serrta (30′), Marc Torrents (60′), Daniel Santiago (89′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 14 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront del Club Gimnàstic Tarragona B | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS