El Narcís Sala torna a acollir el Memorial Francesc Martínez de Foix

El Narcís Sala tornarà a acollir el dissabte 28 de desembre a les 10:00h el torneig Memorial Francesc Martínez de Foix, que celebrarà la tercera edició. Hi participarà la UE Sant Andreu-TEB, juntament amb el RCD Espanyol Special, la Penya Special Blaugrana i el CE Europa-ACIDH.

Es tracta d’un torneig inclusiu de Futbol 7, organitzat per  la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya amb la col·laboració de la Unió Esportiva Sant Andreu i el Grup Cooperatiu TEB.

El torneig ret homenatge la figura de Francesc Martínez de Foix, un dels grans referents del sector de la discapacitat intel·lectual i de l’esport inclusiu. Martínez de Foix, que va morir l’any 2017, va impulsar diverses iniciatives per a la inserció social, laboral i esportiva de persones amb discapacitat intel·lectual. Va dirigir el Grup Cooperatiu TEB, va presidir la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya, va ser vice-president de la Federació Dincat-Plena Inclusió i membre del consell rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS