El Sant Andreu ha empatat sense gols contra L’Hospitalet en un partit igualat i amb poques ocasions de gol. Els riberencs han estat més dominadors a la primera part, mentre que els quadribarrats han portat el pes del partit a la segona. Al final, cap dels dos equips ha trobat el gol de la victòria. 

El duel entre L’Hospitalet i el Sant Andreu ha tingut una primera meitat igualada, en què cap dels dos equips s’ha pogut imposar. Els riberencs han creat més sensació de perill, sobretot gràcies al desequilibri d’Alfonso, que ha buscat amb insistència la porteria de Craviotto. Tanmateix, el porter quadribarrat pràcticament no ha hagut d’intervenir.

Els andreuencs combinaven possessions al mig del camp amb moments defensius, però ha costat de connectar amb Elhadji i els mitges puntes. Aliaga ha atrapat un xut enverinat des de fora l’àrea (7’) i ha intervingut de manera decisiva després d’un error defensiu per a evitar el gol de Juanan (37’). Les oportunitats més perilloses dels locals han estat d’Alfonso: un xut potent (22’), un tir col·locat (26’) i un altre de falta (43’), tots desviats.

A la represa, Aliaga ha evitat una rematada de Juanan sortint al límit de l’àrea (49’). El Sant Andreu ha tingut més domini de la pilota a camp contrari i això ha permès als andreuencs jugar més còmodament i acostar-se a l’àrea, generant més sensació de perill. Craviotto només ha intervingut per a refusar de punys i xut perillós de Gómez des de l’interior de l’àrea (71’).

Juanan, a punt de batre Aliaga a la primera part.

Semblava que L’Hospitalet començava a pagar el cansament d’haver jugat la semifinal de la Copa Catalunya. El Sant Andreu ha tingut una doble oportunitat, en un xut de falta de Ton Alcover que ha rebutjat Aliaga i el posterior tir de Noguera des de la línia de fons que ha tret un defensa sota pals (74’). El control era quadribarrat, però faltava trobar el gol.

Els andreuencs han reclamat penal per mans dins de l’àrea (78’), i a la jugada següent Moha s’ha escapat en el contracop sol, però ha enviat el xut fora davant Craviotto. El Sant Andreu ha arriscat, exposant-se als contracops de L’Hospitalet, amb l’ambició de trobar el gol de la victòria. Els locals, però, s’han defensat bé i no han concedit més ocasions. David Serrano ha tingut l’última ocasió en un xut que ha sortit desviat (88′).

El Sant Andreu no ha pogut derrotar el líder al seu camp, però ha sumat un punt agredolç després d’un partit molt seriós. La setmana vinent no hi ha lliga, i els quadribarrats acabaran l’any rebent al Narcís Sala el Vilafranca i el Banyoles.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CE L’Hospitalet (0): Aliaga, Reina, Parera, Gómez, Ripoll, Alfonso, Ripoll (Salinas, 56’), Diego, Ekedo (Canario, 67’), Bruno (Moha, 52’) i Eudald.

UE Sant Andreu (0): Craviotto, Llamas, Oumar, Noguera, Roger, Alcover, Víctor, Juanan (Felipe, 84’), David Serrano, Sergi Serrano (Josu, 59’) i Elhadji (Brugué, 67’)

Àrbitre: Sr. Albelda Bárcena (del. Barcelona), ha amonestat Ripoll i Parera pels locals i David Serrano pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 15 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal de L’Hospitalet.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS