El Juvenil A rep aquest dissabte al Narcís Sala al CE Sabadell (17:30 h), el segon classificat. Un partit contra un rival complicat en què els andreuencs intentaran aconseguir la primera victòria com a local. Encadenar bons resultats al Narcís Sala és clau per allunyar-se de la zona de descens.

El triomf la passada jornada dels futbolistes entrenats per Ignasi Senabre davant el CF Vilaseca confirma la millora del conjunt quadribarrat, que, a més, va sortir de la zona de descens. Amb aquest augment de confiança el Juvenil A s’enfronta dissabte al Narcís Sala a l’equip amb el millor estat de forma actual de la lliga, el CE Sabadell (17:30 h). L’equip sabadellenc ha encadenat sis victòries consecutives.

Els quadribarrats cerquen el primer triomf com a local, que encara es resisteix a arribar. Una victòria andreuenca serviria per continuar amb la bona dinàmica del Juvenil A i posar més distància amb el descens, ja que els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre estan en plaça de permanència, però empatats a punts amb l’equip que marca la pèrdua de categoria a final de temporada.

Imatge: Juvenil A arxiu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS