El Sant Andreu ha acabat l’any amb una victòria solvent i bones sensacions al Narcís Sala. Ton Alcover i Sergi Serrano han anotat els gols d’un bon partit de l’equip de Mikel Azparren. Els andreuencs han deixat la porteria a zero per quarta jornada consecutiva amb una gran actuació defensiva. Franco Ezequiel ha debutat a la lliga amb el primer equip.

Craviotto ha resolt un primer ensurt del Banyoles en els primers compassos del partit. Una passada en profunditat ha habilitat l’u contra u d’Adrià, però el porter andreuenc ha reaccionat ràpidament i ha sortit a tapar l’espai per a desviar el xut (5’). El Sant Andreu ha respost amb una fuetada de Ton Alcover des de fora l’àrea, que ha marcat ajustant-la al pal dret (9’).

Alcover, omnipresent en atac i en defensa.

El gol ha deixat tocat el conjunt banyolí durant la primera part. Tanmateix, Jaume ha evitat una rematada perillosa dins l’àrea en una gran acció defensiva (17’). L’equip de Mikel Azparren ha arribat amb facilitat a l’àrea, movent la pilota amb velocitat. Noguera (20’), Elhadji (20’) i Jaume (21’) han rematat sense encert en diverses oportunitats. Bartrina ha intervingut per a evitar el gol de Sergi Serrano, que no ha pogut xutar còmodament (24’). A la recta final, Adrià ha xutat per sobre del travesser (40’).

La segona meitat ha començat de la mateixa manera. Craviotto ha fet una gran estirada per a desviar una canonada des de fora l’àrea (53’) i poc després el Sant Andreu ha tornat a marcar. Ton Alcover ha fet una passada esplèndida i vertical des del mig del camp a l’interior de l’àrea i Sergi Serrano ha definit amb un toc suau per a superar el porter (57’).

Sergi Serrano, felicitat pels companys en el segon gol.

Amb el segon gol, el partit ha fet baixada pels quadribarrats. Alcover ha provat fortuna de falta directa des del lateral, però Bartrina l’ha blocada (66’), com també un xut des de fora l’àrea (67’). El Sant Andreu ha buscat un tercer gol per sentenciar definitivament el partit, però el Banyoles ha resistit. En una bona combinació, Josu ha habilitat Serrano per la dreta i ha fet la passada de la mort per Elhadji, però la defensa ha tallat l’assistència (72’). Juanan, en acció individual, ha xutat alt des de la frontal (77’), i Josu ha rematat una centrada de falta també fora (83’). Azparren ha fet debutar Franco Ezequiel, que a l’última jugada ha estat a punt de marcar.

El Sant Andreu marxa a la pausa de Nadal com a sisè classificat amb 30 punts, a un del ‘play off’ i a sis del líder, el Terrassa. Els quadribarrats tornaran als entrenaments el dilluns 30 per a començar a preparar el derbi contra l’Europa del 5 de gener a les 12:00h al Nou Sardenya.

Fotografies: Judit Andreu – UESA 

FITXA TÈCNICA

UE Sant Adreu (2): Craviotto, Llamas, Oumar, Noguera, Roger, Jaume (Terrats, 75’), Alcover, Sergi Serrano, Juanan (Franco Ezequiel, 90’), Josu i Elhadji (Laro, 81’).

CE Banyoles (0): Bartrina, Pol, Beck, Ferro, Andreu (Majó, 69’), Henry, Moha, Genís, Adrià (Cris, 75’), Toni (Mercader, 75’) i Nil.

Gols: 1-0 Ton Alcover (9’), 2-0 Sergi Serrano (57’).

Àrbitre: Sr. Ollé Lladó (del. Tarragona), ha amonestat Juanan pels locals i Andreu i Moha pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 17 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS