La UE Sant Andreu organitza el primer campus andreuenc a Miami

sant andreu escut

El Club ha creat el “Miami Soccer Camp”, que serà un campus andreuenc per a nens, nenes i joves entre 5 i 17 anys que es farà en el recinte esportiu Ives Estate Park de Miami, als Estats Units, entre el 23 de desembre del 2019 i el 3 de gener del 2020. A continuació tota la informació tant en català com español.

CATALÀ

La UE Sant Andreu continua en la seva expansió internacional. Després d’arribar a diversos acords de col·laboració amb equips d’arreu del món i amb diferents ‘partners’ per portar joves jugadors a viure l’Experiència Sant Andreu, el Club ha organitzat el primer campus andreuenc a l’estranger. Serà el “Miami Soccer Camp” al recinte esportiu d’Ives Estate Park a Miami, els Estats Units. S’hi podran apuntar nens, nenes i joves entre 5 i 17 anys i serà entre el 23 de desembre del 2019 i el 3 de gener del 2020. Els horaris seran a partir de les 09:00 h fins a les 16:00 h en què hi haurà diferents activitats.

El Club vol exportar els mètodes de treball amb el futbol base andreuenc i els posarà en pràctica en el “Miami Soccer Camp”. Diversos entrenadors dels equips del planter de la UE Sant Andreu seran els monitors d’aquest campus. L’objectiu és crear un pla de treball divertit i formatiu perquè els joves que s’hi apuntin puguin millorar el seu nivell de joc a través d’eines per potenciar la tècnica, el físic i l’aspecte tàctic. Tot sota els valors de treballar amb respecte, compromís i en equip.

ESPAÑOL

La UE Sant Andreu continúa en su expansión internacional. Después de llegar a varios acuerdos de colaboración con equipos de todo el mundo y con diferentes ‘partners’ para traer jóvenes jugadores a vivir la Experiencia Sant Andreu, el Club ha organizado el primer campus andreuenc en el extranjero. Será lo “Miami Soccer Camp” al recinto deportivo de Ives Estate Park a Miami, los Estados Unidos. Se podrán apuntar niños, niñas y jóvenes entre 5 y 17 años y será entre el 23 de diciembre de 2019 y el 3 de enero de 2020. Los horarios serán a partir de las 09:00 h hasta las 16:00 h en que habrá diferentes actividades.

El Club quiere exportar los métodos de trabajo con el fútbol base andreuenc y los pondrá en práctica en el “Miami Soccer Camp”. Varios entrenadores de los equipos de la cantera de la UE Sant Andreu serán los monitores de este campus. El objetivo es crear un plan de trabajo divertido y formativo para que los jóvenes que se apunten puedan mejorar su nivel de juego a través de herramientas para potenciar la técnica, el físico y el aspecto táctico. Todo bajo los valores de trabajar con respeto, compromiso y en equipo.

Cartell del “Miami Soccer Camp”.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS