L’accés al Nou Sardenya, a partir de les 10:15h

Els socis del Sant Andreu que assisteixin al partit del pròxim diumenge a les 12:00h al partit contra l’Europa podran entrar a l’estadi Nou Sardenya a partir de les 10:15h. Com és habitual, el gol destinat a l’afició quadribarrada és el del carrer Sardenya i les entrades es podran comprar per cinc euros –socis– a les taquilles del mateix gol.

Us recomanem d’arribar amb temps a l’estadi per a evitar cues per a comprar les entrades i pels controls de seguretat.

Així mateix, fem una crida a l’afició del Sant Andreu perquè assisteixin al derbi i animin l’equip per a intentar trencar la ratxa d’empats de les últimes temporades i sumar tres punts importants contra l’Europa.

Fotografia: Afició i jugadors, un cop acabat el derbi de la temporada passada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS