Nova oportunitat per tornar a guanyar

El Juvenil A està en zona de descens i necessita encadenar una bona ratxa com més aviat millor. Aquest dissabte el conjunt andreuenc disputarà un partit clau contra un rival directe. Els quadribarrats es desplacen al camp del cuer, el CF Vilaseca (17:45 h). 

L’equip entrenat per Ignasi Senabre ha tingut una setmana de descans en què ha pogut preparar el partit d’aquesta jornada amb més temps. El Juvenil A va reaccionar fa un parell de jornades, però va perdre en el darrer partit enfront del Club Gimnàstic Tarragona B. Els andreuencs volen sortir de la zona de descens. Ocupen l’avant penúltima posició a dos punts de la salvació. Per això, l’enfrontament d’aquest dissabte al camp del CF Vilaseca (17:45 h), el cuer de la lliga, és clau pels interessos del conjunt quadribarrat.

El Vilaseca, tot i anar últim a la classificació, només ha perdut un dels últims quatre partits i la resta els ha empatat. Per tant està millorant respecte a les estadístiques de principi de temporada. A més, per afegir importància al duel, hi ha altres enfrontaments directes entre equips de la part baixa aquesta jornada. Un triomf andreuenc seria important per sortir de la zona calenta de la lliga.

Imatge: Juvenil A arxiu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS