Prèvia Femení A i Femení B

Nova jornada pels equips femenins de la UE Sant Andreu, després d’una setmana de descans. Ambdós conjunts juguen per primer cop a la vegada els seus respectius partits al Narcís Sala aquest diumenge a partir de les 20:00 h. El Femení A rep la UE Castellar i el Femení B contra el FC Vallgorguina.

Femení A

Les noies entrenades per Sergi Villaverde volen continuar amb la bona dinàmica i reben aquest diumenge al Narcís Sala la UE Castellar (20:00 h). El Femení A és el segon classificat, però amb dos partits menys que el líder. Les andreuenques han guanyat quatre partits i només empatat un. Tornar a obtenir un bon triomf seria important per no perdre pistonada amb el primer classificat, el CF Barceloneta.

El rival d’aquesta jornada, la UE Castellar, és el penúltim classificat. Ha perdut gairebé tots els partits, però en la passada jornada va aconseguir un empat contra el CD Turó Peira.

Femení B

L’equip quadribarrat va aconseguir una victòria de prestigi en la passada jornada davant del líder, el CF Montmeló. Un triomf que ha donat confiança al Femení B per seguir escalant places a la lliga, ja que es troba a la zona mitjana de la classificació. Aquest diumenge reben al Narcís Sala el FC Vallgorguina (20:00 h), un equip que té dos punts més que les noies entrenades per José Maria Garcia.

El FC Vallgorguina arriba al partit després de la victòria enfront de l’AT Sant Pol, però anteriorment havia encadenat dues derrotes consecutives.

Imatge: Femení B arxiu | UE Sant Andreu

Més en

Acord amb AEFEM per portar jugadors a l’experiència Sant Andreu

Premsa13 de gener de 2020

Victòries del Femení A i Femení B

Premsa13 de gener de 2020

Estrena del 2020 amb derrota (3-0)

Premsa12 de gener de 2020

Partidàs amb empat final (2-2)

Premsa12 de gener de 2020