Sant Andreu – Banyoles: acabar bé l’any

El Sant Andreu clou el 2019 rebent la visita del Banyoles demà al Narcís Sala (12:00h). L’equip de Mikel Azparren vol acabar l’any amb una victòria davant l’afició i amb bones sensacions per tal de marxar a l’aturada de Nadal amb confiança i per a intentar acabar l’any en posicions de ‘play off’.

Sisens amb 27 punts, els quadribarrats aspiren a acabar el 2019 com a quarts classificats. Això dependrà d’altres resultats, però també del triomf del Sant Andreu al Narcís Sala contra el Banyoles, un rival nou a Tercera que ha començat la temporada amb bon peu. Els andreuencs tenen la baixa de Serramitja, Víctor i Brugué per lesió.

Els banyolins són onzens amb 24 punts i l’última jornada van sorprendre L’Hospitalet derrotant-los per 3 a 1. Han fet una primera volta bona que els permet situar-se a mitja taula sense patir, atès que el seu objectiu és la permanència.

UE SANT ANDREU – CE BANYOLES

Competició: Jornada 17 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 22 de desembre, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Josep Ollé Lladó (del. Tarragona), assistit per Pol Fonts Alabau (Tarragona) i Joel Garriga Alonso (Tarragona)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio, Footters i Betevé

Fotografia: Judit Andreu-UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS