Sant Andreu – Vilafranca: cercant un impuls

El Sant Andreu rep demà el Vilafranca (12:00h) al Narcís Sala. El conjunt vilafranquí és un rival directe pels quadribarrats en la lluita per les places de promoció d’ascens i el primer dels quatre equips que passaran per l’estadi andreuenc les pròximes cinc jornades. L’equip de Mikel Azparren vol fer-se fort a casa amb l’afició.

Després d’un bon partit a L’Hospitalet i una setmana de descans, el Sant Andreu vol donar continuïtat al joc i posar la primera pedra al Narcís Sala amb un triomf que encarrili el final d’any. Davant hi ha un rival perillós que les últimes temporades ha posat els andreuencs en moltes dificultats.

El Vilafranca arriba al Narcís Sala havent perdut pistonada les dues últimes jornades, en què han acumulat dues derrotes. Són novens, però només a dos punts dels andreuencs i a tres de la quarta plaça. Els vilafranquins volen la revenja de la final de la Copa Catalunya i han pescat punts al Narcís Sala les últimes temporades.

Azparren no podrà comptar amb Serramitja per lesió i Brugué és dubte per unes molèsties. Els visitants tenen les baixes d’Amantini i Illescas per sanció.

UE SANT ANDREU – FC VILAFRANCA

Competició: Jornada 16 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 15 de desembre, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Xavier Alins Rodríguez (del. Vallès Occidental), assistit per Jairo Ozaez González (Granollers) i Rafael Aguilar Prat (Vallès Occidental)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Footters

Fotografia: Judit Andreu-UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS