S’escapa la victòria pel Juvenil A (2-2)

El Juvenil A ha quallat novament un gran partit davant un dels equips punters de la lliga, el CE Sabadell, en què s’ha avançat 2-0 en el marcador. Tot i això, l’equip sabadellenc ha aconseguit empatar el duel amb el 2-2 final. Amb aquest resultat els quadribarrats tenen un punt de marge sobre el descens.

El conjunt entrenat per Ignasi Senabre rebia al Narcís Sala l’equip més en forma de la lliga, el CE Sabadell. Tot i això, el Juvenil A està en una bona dinàmica de resultats i s’ha notat en els primers compassos del partit quan Jomi Nazarov ha aconseguit ràpidament fer l’1-0 (12′). Els andreuencs han fet una molt bona primera part i just abans del descans Jomi ha tornat a marcar i ha posat el 2-2 en el marcador (45′).

Si el primer temps ha estat de domini quadribarrat, a la represa el CE Sabadell ha sortit amb més intensitat i Pere Belmonte (49′) i Xavier Laborde (69′) han igualat el partit. En els darrers vint minuts les defenses s’han imposat als atacs i finalment el duel ha acabat en empat. El Juvenil A aconsegueix un valuós punt davant d’un dels equips més forts de la lliga, encara que ha tingut a prop el fet de sumar la primera victòria de la temporada com a local. Els quadribarrats ocupen la tretzena posició amb un punt de marge sobre el descens.

Fitxa tècnica

Juvenil A (2): Ousmane Kande, Jaume Ginesta, Marc Torrents, Sergi Dominguez, Tomas Peñalba, Yeray Utrilla (Adrian Vico 84′), Victor Lamela (Unai Cruz, 65′), Daniel Santiago, Jomi Nazarov, Marc Maideu (Ivan Mañana, 73′) i Raul Luque (Franco Ezequiel, 56′).

CE Sabadell (2): Froilan Leal, Martí Rafanell (Nacho Moreno, 54′), Gerard Marquillas, Alvaro Rubio, Gabriel Gausachs, Pere Belmonte, Alex Pauner, David Astals, Xavier Laborde, Alberto Salamanca (Jaume Ramoneda, 62′)i Ivan Sanchez (Mohammed Ajani, 65′).

Gols: 1-0 Jomi Nazarov (12′), 2-0 Jomi Nazarov (45′), 2-1 Pere Belmonte (49′), 2-2 Xavier Laborde (69′).

Àrbitre: Sr. Marc Boada Barcelona (del. Girona) ha amoestat Yeray Utrilla (34′), Raul Luque (39′), Ousmane Kande (90′) pels andreuencs i Gerard Marquillas (42′), Nacho Moreno (59′), Xavier Laborde (70′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 16 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront del CE Sabadell | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS