Taules en un partit de dues cares (0-0)

El Sant Andreu no ha pogut batre el Vilafranca al Narcís Sala en un partit amb dues cares. Els vilafranquins han tingut oportunitats clares a la primera meitat, però Craviotto ha resolt amb solvència. A la segona, els quadribarrats han anat de menys a més i han disposat d’ocasions, però ha mancat una mica d’encert per a guanyar l’encontre.

Després d’un primer quart d’hora sense un dominador clar, el Vilafranca ha començat a generar perill sobre la porteria de Craviotto. El porter andreuenc ha estat el protagonista de la primera meitat amb aturades de mèrit que han mantingut el Sant Andreu dins del partit. Ha estat decisiu en un xut potent d’Oribe de falta pel seu pal que ha refusat amb una estirada (23’) i resolent una rematada de Fontanils a boca de canó que ha acabat picant al travesser (28’).

Craviotto ha mantingut la porteria a zero per tercer partit consecutiu.

Craviotto també ha resolt una jugada embolicada dins l’àrea, amb rematada d’Escofet, que la defensa no ha pogut rebutjar (39’). El Vilafranca ha creat molta sensació de perill, mentre que el Sant Andreu ha tingut dificultats per a imposar el seu guió de partit i contrarestar el joc dels vilafranquins i per a arribar a l’àrea visitant.

A la represa, de nou Oribe ha creat perill en una falta que s’ha estavellat al pal, tot i que Craviotto tapava bé l’espai (55’). Els quadribarrats han fet un pas endavant i Sergi Serrano no ha encertat en una rematada que ha sortit alta a la jugada següent. El Sant Andreu ha jugat més a camp contrari, anant de menys a més, i ha forçat diversos córners que no han pogut acabar en gol.

Llamas, de nou incisiu per la banda dreta.

Josu, que ha entrat a la segona meitat, ha provat Toni des de fora l’àrea, però el porter visitant ha refusat el xut potent amb els punys (72’). El Sant Andreu ha tingut més la pilota i el domini a la recta final del partit. El travesser ha evitat el gol d’Elhadji, que havia rematat una bona centrada de Roger, i Toni ha volat per a treure de l’escaire el xut posterior de Ton Alcover (81’). Laro tampoc ha encertat amb un xut que ha sortit desviat (87’), i Elhadji i Jaume han rematat dos córner per sobre del travesser en temps afegit.

El Sant Andreu no ha pogut trencar la igualada i s’ha hagut de conformar amb un empat. Els quadribarrats tancaran el 2019 la setmana vinent al Narcís Sala amb la visita del Banyoles a les 12:00h.

Fotografies: Judit Andreu – UESA 

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Craviotto, Llamas, Oumar, Nogueras, Roger, Víctor (Jaume, 76’), Alcover, Sergi Serrano (Laro, 73’), David Serrano, Juanan (Josu, 61’) i Elhadji.

FC Vilafranca (0): Toni, Martí (Max, 18’), Fontanils, Juli, Boira, Oribe, Civil (Boada, 84’), Escofet (Sardà, 90’), Tremiño, Montserrati Masqué.

Àrbitre: Sr. Alins Rodríguez (del. Vallès Occidental), ha amonestat Oumar, Noguera, Sergi Serrano i Alcover pels locals i Boira i Toni pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 16 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS