Victòria del Femení B i derrota del Femení A

ue sant andreu futbol femeni

Dues cares dels dos equips femenins del Sant Andreu. El Femení B ha guanyat el FC Vallgorguina (4-2) i puja fins a la quarta plaça de la lliga. Per altra banda, el Femení A ha disputat dos partits aquest passat cap de setmana, el que li tocava per calendari i un que s’havia ajornat. El duel corresponent a aquest diumenge l’equip quadribarrat ha perdut contra la UE Castellar (3-6). En canvi, en el duel ajornat, les noies entrenades per Sergi Villaverde han vençut el CF Santa Eulàlia (0-6).

Victòria del Femení B (4-2)

El conjunt entrenat per José Maria Garcia està en un bon moment i ha encadenat la segona victòria consecutiva. El partit contra el FC Vallgorguina, però, ha començat coll amunt pels interessos quadribarrats amb el gol d’Anna Herrero (10′). Les andreuenques han reaccionat ràpidament amb les dianes d’Alice Helene Claudie (22′) i Elma Claret (39′). Novament Anna Herrero ha tornat a marcar pel conjunt visitant i ha fet el 2-2 (39′).

A partir d’aquest moment el Femení B ha pitjat l’accelerador i primer Alice Helene Claudie (45′) i després Inmaculada Puente (65′) han segellat la victòria quadribarrada amb els seus gols. L’equip andreuenc continua escalant places a la classificació i puja fins al quart lloc.

Fitxa tècnica

Femení B (4): Monica Torrents, Lucia Sanchis, Alice Helene Claudie, Elma Claret, Inmaculada Puente, Cristina Garcia i Laura Barcia. També han jugat Maria Cardiel, Anais Maria i Florencia Sommer.

FC Vallgorguina (2): D’ara Corboud, Anna Herrero, Silvia Mora, Judit Mercado, Julia Cortada, Anna Nicolau i Sara Acero. També han jugat Gal·la Hidalgo i Anna Flores.

Gols: 0-1 Anna Herrero (10′), 1-1 Alice Helene Claudie (22′), 2-1 Elma Claret (29′), 2-2 Anna Herrero (39′), 3-2 Alice Helene Claudie (45′), 4-2 Inmaculada Puente (65′).

Àrbitre: Sr. Adria Carrasco Ferrer (del. Barcelona).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 9 del Grup 3 de Futbol 7 Amateur disputat al Narcís Sala.

Derrota del Femení A (3-6)

El Femení A ha tingut ració doble de partits. El duel corresponent a aquest cap de setmana ha perdut contra la UE Castellar (3-6). Ha estat un enfrontament frenètic en què en els primers vint minuts s’han marcat quatre gols, dos per equip a càrrec de Marina Alvarez per les visitants i Helena Vigil per les andreuenques. El conjunt del Vallès ha estat molt encertat en la definició i novament Marina Alvarez, per partida doble, i Claudia Moya han posat el 2-5 en el marcador.

La UE Castellar s’ha fet un gol en pròpia en el 61′, però Helena Lopez ha tancat el resultat amb el sisè gol pel conjunt visitant en el 70′. En l’altre partit disputat aquest passat cap de setmana pel Femení A, l’ajornat corresponent a la jornada 3, les andreuenques han guanyat amb claredat per 0-6 al CF Santa Eulàlia. Amb aquesta victòria i derrota el conjunt quadribarrat continua segon a la lliga, a tres punts del líder, el CF Barceloneta.

Femení A (3): Daniela Paz, Alicia Rosa, Carla Fernandez, Maria Teresa, Helena Vigil, Laura Gimenez i Estefany Victoria. També han jugat Maria Alejandra, Ana Garcia, Maria Salome i Mar Haibo.

UE Castellar (6): Valeria Lisset, Ona Perez, Andrea Calero, Lidia Rodriguez, Daniela Garcia, Marina Alvarez i Helena Lopez. També han jugat Claudia Moya i Sara Romero.

Gols: 0-1 Marina Alvarez (5′), 1-1 Helena Vigil (6′), 1-2 Marina Alvarez (11′), 2-2 Helena Vigil (20′), 2-3 Marina Alvarez (39′), 2-4 Claudia Moya (40′), 2-5 Marina Alvarez (53′), 3-5 Helena Lopez en pròpia (61′), 3-6 Helena Lopez (70′).

Àrbitre: Sr. Eduard Valero Maymo (del. Barcelona).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 9 del Grup 2 de Futbol 7 Amateur disputat al Narcís Sala.

Imatge: El Femení B celebrant la victòria contra el FC Vallgorguina | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS