Victòria important del Juvenil A (0-1)

El Juvenil A ha guanyat al camp del CF Vilaseca (0-1) amb un partit molt disputat fins al final. Amb aquesta victòria el conjunt andreuenc surt de la zona de descens i confirma la bona dinàmica de l’equip amb set punts sumats dels últims dotze possibles. El golejador quadribarrat ha estat Sergi Dominguez.

Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre sabien de la importància d’aconseguir un bon resultat al camp del CF Vilaseca, el cuer de la lliga. Una victòria quadribarrada pràcticament assegurava abandonar la zona de descens perquè hi havia altres duels directes d’equips de la part baixa aquesta jornada. I així ha estat. El Juvenil A ha començat el matx molt concentrat i creant perill ràpidament. A la mitja hora de joc ha arribat l’únic gol de l’enfrontament a càrrec de Sergi Dominguez (28′). S’ha arribat al descans amb la victòria per la mínima pels andreuencs.

A la represa, els locals han sortit amb molta intensitat i cap dels dos equips era superior a l’altre. A poc a poc, el partit ha anat augmentant de revolucions i la tensió creixia en l’ambient. El Juvenil A li ha tocat defensar el resultat amb dents i ungles, sobretot en uns últims minuts que li ha tocat patir, però ha resistit totes i cadascuna de les escomeses del Vilaseca. Al tram final hi ha hagut una picabaralla en què principalment els entrenadors dels dos equips han estat expulsats. Finalment el Juvenil A ha aconseguit la victòria, la segona en les últimes tres jornades, i surt de la zona de descens.

Fitxa tècnica

CF Vilaseca (0): Hector Molina, Alexis Paredes, Alvaro Ortal (Roger Royo, 67′), Xavier Cotaina, Yeray Fite, Ivan Escala (Oscar Antonio, 46′), Solaiman El Mrabet, Marc Brull, Jorge Mitrani (Matias Sanchez, 67′), Miquel Ustrell i Joel Sanchez.

Juvenil A (1): Ousmane Kande, Jaume Ginesta, Ericsson Antonio, Sergi Dominguez, Tomas Peñalba, Yeray Utrilla, Victor Lamela (Marc Torrents, 67′), Daniel Santiago, Franco Ezequiel (Unai Cruz, 80′), Marc Maideu (Riki Soto, 85′) i Jomi Nazarov (Raul Luque, 60′).

Gol: 0-1 Sergi Dominguez (28′).

Àrbitre: Sr. Pau Barnils Delgado (del. Lleida) ha amonestat Xavier Cotaina (69′) pels locals i Ousmane Kande (48′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 15 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Municipal de Vila-seca.

Imatge: El Juvenil A celebrant la victòria després del partit | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS