Acord amb Sports Management School

sant andreu escut

La UE Sant Andreu ha arribat a un acord amb l’escola Internacional Sports Management School perquè els estudiants dels màsters en Màrqueting Esportiu i Patrocini i el MBA en Direcció i Gestió Esportiva d’aquest centre puguin fer el període de pràctiques al Club andreuenc. L’acord és per la temporada d’enguany i amb opció prorrogable per la pròxima campanya.

El Club quadribarrat aposta per la formació de joves talents, ja sigui com a exemple el futbol base andreuenc, una de les referències de planters de Catalunya, com també en aquest cas en l’apartat professional de persones amb alta qualificació acadèmica i que en el futur treballaran en el màrqueting i de directors esportius.

A més, s’està negociant amb Sports Management School aconseguir un descompte del màster en Gestió i Administració Esportiva per als professionals i entrenadors del club i futbol base de la UE Sant Andreu.

School Management School és una escola internacional especialitzada en la gestió esportiva ubicada a Barcelona, París, Lausanne i Rabat, que ofereix els seus màsters tant de forma presencial com online des del 2010 a perfils que vulguin dedicar-se professionalment al sector del Sport Business.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS