Començar l’any amb bon peu

El Juvenil A disputa aquest cap de setmana el primer partit del 2020. Els andreuencs juguen dissabte al camp del CA Gimnàstic Manresa (17:00 h). El conjunt quadribarrat vol allunyar-se del descens, mentre que els manresans estan en la lluita per l’ascens.

El Sant Andreu va acabar el 2019 amb una bona dinàmica, set punts sumats dels dotze possibles, que el va permetre sortir de la zona de descens. Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre tenen un punt d’avantatge sobre l’equip que marca la pèrdua de categoria, el CE Mataró. El conjunt quadribarrat acumula dues victòries consecutives fora de casa i vol seguir amb aquesta dinàmica aquest dissabte al camp del Manresa (17:00 h).

Per altra banda, el CA Gimnàstic Manresa es troba en el seu millor moment de la temporada amb quatre triomfs seguits. Els manresans són els setens classificats, però com que cinc dels sis equips que van per davant seu són equips filials, es troba en plaça d’ascens perquè pugen dos conjunts a Divisió d’Honor a final de temporada. El Manresa és un equip irregular com a local amb tres victòries, dos empats i tres derrotes.

Imatge: Juvenil A arxiu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS