Daniel Cardozo, nou partner de la UE Sant Andreu

La UE Sant Andreu anuncia l’acord del conveni sense ànim de lucre amb Daniel Cardozo, que es converteix en nou partner del Club per portar a joves futbolistes argentins a viure l’experiència Sant Andreu en el futbol base quadribarrat i en el filial andreuenc. “Estic molt content i il·lusionat perquè les coses surtin com estan planificades i poder portar nois d’Argentina al Sant Andreu i que puguin desenvolupar la seva carrera esportiva en aquesta entitat” valora Cardozo. A continuació la notícia tant en català com español.

Cardozo és a més entrenador de la selecció argentina cristiana. Tanmateix, el conveni signat és amb ell personalment perquè desenvolupi les tasques acordades.

Català

Daniel Cardozo explica que “hem parlat amb Manuel Camino (president de la UE Sant Andreu) i Eduard Lomas (cap de l’Àrea Internacional del Club) per aquest acord de col·laboració. És un fet important pels joves que vinguin a viure l’experiència al futbol base quadribarrat i al filial andreuenc. Aquest acord també contempla en un futur la possibilitat de crear a l’Argentina acadèmies de futbol amb el nom del Sant Andreu i algun filial per a competir al futbol argentí.

Aquest és un conveni a mitjà i llarg termini. El primer pas que haig de fer és un reclutament de joves futbolistes a l’Argentina” manifesta Cardozo per assentar les bases del conveni i que en un futur puguin començar a venir nois a viure l’experiència Sant Andreu.

Com a curiositat els primers contactes de Daniel Cardozo amb el Sant Andreu es van produir la temporada 2015/2016 quan l’argentí Kevin Gissi va jugar al Club andreuenc. Cardozo és amic de Gissi. “Cada vegada que viatjava a Barcelona, venia a veure els seus partits i em va presentar a Manuel Camino. Vam assentar una bona relació i sempre que vinc a Barcelona intento veure els partits del Sant Andreu. Actualment amb l’Eduard Lomas és quan hem pogut tancar aquest conveni”.

Español

La UE Sant Andreu anuncia el acuerdo del convenio sin ánimo de lucro con Daniel Cardozo, entrenador de la selección argentina cristiana, que se convierte en nuevo partner del Club para traer a jóvenes futbolistas argentinos a vivir la experiencia Sant Andreu en el fútbol base cuatribarrado y en el filial andreuenc. “Estoy muy contento e ilusionado porque las cosas salgan como están planificadas y poder traer a chicos de Argentina al Sant Andreu y que puedan desarrollar su carrera deportiva en esta institución” valora Cardozo.

Daniel Cardozo explica que “hemos hablado con Manuel Camino (presidente de la UE Sant Andreu) y Eduard Lomas (jefe del área Internacional del Club) para este acuerdo de colaboración de traer a futbolistas, un hecho importante para los jóvenes que vengan a vivir la experiencia en el fútbol baso cuatribarrado y en el filial andreuenc. Este acuerdo también contempla en un futuro la posibilidad de crear en Argentina academias de fútbol con el nombre del Sant Andreu y algún filial para competir en el fútbol argentino.

Este es un convenio a medio y largo plazo. El primer paso que tengo que hacer es un reclutamiento de jóvenes futbolistas en Argentina” manifiesta Cardozo para asentar las bases del convenio y que en un futuro puedan empezar a venir chicos a vivir la experiencia Sant Andreu.

Como curiosidad los primeros contactos de Daniel Cardozo con el Sant Andreu se produjeron en la temporada 2015/2016 cuando el argentino Kevin Gissi jugó en el Club andreuenc. Cardozo es amigo de Gissi. “Cada vez que viajaba a Barcelona, venía a ver sus partidos y me presentó a Manuel Camino. Asentamos una buena relación y siempre que vengo en Barcelona intento ver los partidos del Sant Andreu. Actualmente con Eduard Lomas es cuando hemos podido cerrar este convenio”.

Imatge: Daniel Cardozo, nou partner del Sant Andreu | UE Sant Andreu

Més en

Prèvia Femení B

Premsa28 de febrer de 2020

Partit important contra un rival directe

Premsa28 de febrer de 2020

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020