Derrotes del Femení A i Femení B

Mala jornada pels equips femenins de la UE Sant Andreu, ja que ambdós han perdut els seus respectius partits. El Femení A ha caigut derrotat contra el CF Barceloneta (3-1), mentre que el Femení B va patir una desfeta al camp del CF Lliçà de Vall (5-2).

Derrota del Femení A (3-1)

L’equip andreuenc visitava el camp del líder, el CF Barceloneta. Una victòria del Femení A era clau per empatar a punts amb l’equip barceloní. El partit, però, ràpidament s’ha posat coll amunt quan les locals s’han avançat en el marcador en el 14′ amb el gol de Carla Samaniego. El Barceloneta ha estat superior i a la mitja hora de joc Victòria Pilar ha fet el 2-0 (29′). Poc després ha arribat el 3-0 a càrrec de Birgit Ottilie. (45′).

L’equip entrenat per Sergi Villaverde ha tret l’orgull i ha fet el gol de l’honor mitjançant Emma Josok (58′). Derrota andreuenca, que deixa el Femení A en la tercera posició a sis punts del líder, el CF Barceloneta.

Fitxa tècnica

CF Barceloneta (3): Anaita Katia, Nele Romme, Nozomi Katabuchi, Birgit Ottilie i Carla Samaniego. També han jugat Vanessa Alfonso, Maria Jose, Maria Maier, Victoria Pilar i Gerarda Cornelia.

Femení A (1): Monica Torrents, Maria Jesus Lopez, Helena Vigil, Alicia Rosa, Alice Helene Claudie, Elma Claret i Sandra Medina. També han jugat Ana Garcia, Emma Josok, Carla Fernandez, Laura Gimenez, Maria Teresa Cruces i Neus Navarrete.

Gols: 1-0 Carla Samaniego (14′), 2-0 Victoria Pilar (29′), 3-0 Birgit Ottilie (45′), 3-1 Emma Josok (58′).

Àrbitre: Sr. Anas Ouaddi Sissaoui (del. Barcelona).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 12 del Grup 2 de Futbol 7 Amateur disputat al Parc Catalana.

Derrota del Femení B (5-2)

Les noies entrenades per José María García només han pogut mantenir el lideratge una jornada a causa de la derrota al camp del CF Lliçà de Vall. El partit, des de l’inici, semblava immillorable per a les andreuenques quan Maria Cardiel ha fet el 0-1 en el 5′ o Alicia Rosa l’1-2 en el 25′. Per les locals ha marcat la primera diana Cristina Silva (6′). A partir de la mitja hora de joc, les quadribarrades han patit molt i s’ha reflectit en el resultat amb tres gols del Lliçà de Vall en pocs minuts. Patricia Gea (33′), Ariadna March (38′) i Judith Malagon (45′).

Fins i tot, en el 69′ Ariadna March ha fet el cinquè i definitiu gol pel conjunt local. Amb aquesta desfeta el Femení B cau a la segona posició, ja que el CF Montmelo és el nou líder amb dos punts d’avantatge sobre les andreuenques.

CF Lliçà de Vall (5): Catalina Egea, Judith Malagon, Wendy, Cristina Silva, Ariadna March, Ioana Ardelean i Sandra Buitrago. també han jugat Mireia Ruiz i Patricia Gea.

Femení B (2): Monica Torrents, Maria Jesus Lopez, Maria Cardiel, Helena Vigil, Alicia Rosa, Carla Fernandez i Neus Navarrete. També han jugat Anais Maria i Sara Sangra.

Gols: 0-1 Maria Cardiel (5′), 1-1 Cristina Silva (6′), 1-2 Alicia Rosa (25′), 2-2 Patricia Gea (33′), 3-2 Ariadna March (38′), 4-2 Judith Malagon (45′), 5-2 Ariadna March (69′).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 12 del Grup 3 de Futbol 7 Amateur disputat al Municipal de Lliçà de Vall.

Imatge: Femení A | UE Sant Andreu

Més en

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020

Cerquem ex-jugadors pel partit dels 50 anys del Narcís Sala

Premsa26 de febrer de 2020

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin24 de febrer de 2020