Els darrers minuts passen factura (2-0)

El Juvenil A ha perdut al camp de la UE Llagostera en què ha encaixat els dos únics gols del partit en la recta final. Els andreuencs han mostrat un bon nivell contra un rival directe per evitar el descens, però els petits detalls han decantat la balança pel conjunt gironí. Els quadribarrats acaben la jornada en la quinzena posició, plaça de descens, però empatats a punts amb l’equip que marca la permanència.

Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre es volien refer de la derrota en la passada jornada contra el CA Gimnàstic Manresa. De nou, per segon cop consecutiu, tenien partit a domicili en aquest cas al camp de la UE Llagostera. El matx ha estat molt igualat i amb poques ocasions per ambdós conjunts. La més clara en la primera meitat ha estat pels locals, però Ousmane Kandé s’ha fet gran sota pals per aturar un penal vora la mitja hora de joc. Al descans s’ha arribat amb el 0-0 inicial.

En la segona part el guió del partit ha continuat sent el mateix. Partit travat, sense un clar dominador, i amb poques ocasions de gol. El Llagostera finalment ha aconseguit obrir el marcador amb la diana de Guillem Falgueras (72′). Quedava un quart d’hora de joc aproximadament i el Juvenil A ha avançat les seves línies a la recerca de l’empat. Ho ha intentat de qualsevol manera, però no ha aconseguit materialitzar cap ocasió. En canvi, el conjunt local ha aprofitat per segellar el resultat amb el segon gol en el temps afegit a càrrec de Mohamadou Krubally (94′). Derrota quadribarrada, que deixa els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre en la quinzena posició, plaça de descens, però empatats a punts amb l’equip que marca la permanència.

Fitxa tècnica

UE Llagostera (2): Albert Hidalgo, Guillem Falgueras, Raul Gomez, Joan Puig, Hugo Marquez, Adria Garcia, Youssef Zayzoun, Gabriel Artero (Pol Lozano, 71′), Joan Arxer (Mohamadou Krubally, 83′), Gerard Palau (Gerard Pouget, 64′) i Pau Llastarry (Adrian Guerrero, 89′).

Juvenil A (0): Ousmane Kande, Jaume Ginesta, Ericsson Antonio (Alexis Jose, 70′), Sergi Dominguez, Marc Torrents (Marc Maideu, 75′), Adrian Vico, Victor Lamela, Daniel Santiago, Franco Ezequiel, Unai Cruz (Jomi Nazarov, 46′) i Riki Soto.

Gols: 1-0 Guillem Falgueras (72′), 2-0 Mohamadou Krubally (94′).

Àrbitre: Sr. Josep Faig Pijuan (del. Figueres) ha amonestat Gabriel Artero (49′), Adria Garcia (53′), Raul Gomez (78′), Gerard Pouget (82′), Albert Hidalgo (89′) pels locals i Jaume Ginesta (28′), Ousmane Kande (71′), Alexis Jose (83′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 18 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Municipal de Llagostera.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront de la UE Llagostera | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS