Estrena del 2020 amb derrota (3-0)

El Juvenil A ha perdut al camp del Gimnàstic Manresa (3-0) i trenca la ratxa de dues victòries consecutives a domicili. Amb aquesta derrota en el primer partit del 2020 els andreuencs continuen fora del descens, però pel gol average.

Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre tenien un desplaçament complicat contra el Nàstic Manresa, un equip que venia amb molt bona dinàmica i que està lluitant per ascendir a la Divisió d’Honor. El partit ha començat tens i igualat. A poc a poc els locals s’han apoderat del domini de la pilota i prop de la mitja hora de joc, en un parell de minuts frenètics, han marcat dos gols a càrrec de Jordi Garcia (24′) i Hamza Bella (26′). S’ha arribat al descans amb el 2-0 en el marcador.

A la represa el Juvenil A ha intentat reaccionar i ha creat perill en diverses ocasions. Els andreuencs no han estat encertats en la definició i en la recta final el Manresa ha tornat a marcar el tercer i definitiu gol mitjançant Alex Aguilar (84′). Derrota quadribarrada i el Sant Andreu acaba la jornada en la tretzena posició. Hi ha un triple empat d’equips a setze punts, però pel gol average els andreuencs estan fora de la zona de descens.

Fitxa tècnica

Gimnàstic Manresa (3): Hassan Laari, Marc Pubill, Pau Casadesus, Hamza Bella, Javier Garcia, Eric Cañete, Juan Manuel Gomez (Joan Carles, 57′), Marcos Garrido, Jordi Garcia (Adria Casanovas, 77′), Arnau Maldonado (Marc Vargas, 65′) i Pau Culell.

Juvenil A (0): Ousmane Kande, Jaume Ginesta, Marc Torrents (Ericsson Antonio, 46′), Sergi Dominguez, Tomas Peñalba (Victor Lamela, 46′), Marc Maideu (Adrian Vico, 80′), Raul Luque, Daniel Santiago, Franco Ezequiel, Unai Cruz (Riki Soto, 67′) i Jomi Nazarov.

Gols: 1-0 Jordi Garcia (24′), 2-0 Hamza Bella (26′), 3-0 Alex Aguilar (84′).

Àrbitre: Sr. Rafael Aguilar Prat (del. Vallès Occidental) ha amonestat Hassan Laari (51′), Joan Carles (89′) pels locals i Marc Maideu (40′), Sergi Dominguez (84′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 17 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Gimnàstic Parc.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront del Gimnàstic Manresa | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS