Europa – Sant Andreu: plat fort per començar l’any

El Sant Andreu obre l’any al Nou Sardenya amb la disputa del derbi contra l’Europa aquest diumenge a les 12:00h. Els quadribarrats s’enfronten a un rival directe en una bona dinàmica i intentaran trencar favorablement l’estadística dels últims vuit derbis, que han acabat en empat.

Els quadribarrats comencen el 2020 com a sisens classificats amb 30 punts, mentre que els escapulats ocupen la quarta plaça amb un punt més. En una lliga tan igualada, el derbi arriba a la penúltima jornada de la primera volta amb diversos equips lluitant per les posicions capdavanteres. L’objectiu d’ambdós equips serà trencar la ratxa dels vuit últims empats consecutius en els derbis.

L’Europa acumula onze jornades invicte després d’un mal començament de lliga. La ratxa de resultats ha permès als graciencs d’escalar posicions progressivament a la classificació. És, juntament amb el Sant Andreu, un dels equips menys golejats de la lliga amb només quinze gols encaixats.

El Sant Andreu no podrà comptar amb SerramitjaBrugué ni Víctor Alonso per lesió, i té el dubte de David Serrano per molèsties físiques. mentre que l’Europa té les baixes d’Albert Martí i Gabi López per lesió.

CE EUROPA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 18 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 5 de gener, a les 12:00h
Estadi: Nou Sardenya
Arbitratge: Bruno Montoro Ferreiro (del. Barcelona), assistit per Carlos Prim Rendé (Barcelona) i Anael Ruiz Díaz (Barcelona)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio, Footters i Betevé

Fotografia: Judit Andreu-UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS