Guanyar a casa

El Juvenil A vol refer-se de les dues derrotes obtingudes en els dos primers partits del 2020 amb una victòria aquest dissabte al Narcís Sala contra el CF Badalona (17:30 h). Un repte pels andreuencs, ja que encara no han aconseguit guanyar cap partit com a local i durant aquesta segona volta serà clau fer-se forts a casa per mantenir la categoria.

Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre han tingut un calendari complicat en aquest inici de segona volta amb dos partits a domicili. Aquest dissabte afronten el primer partit del 2020 al Narcís Sala contra el CF Badalona (17:30 h). El Juvenil A, amb les darreres dues desfetes, ha entrat en zona de descens i necesita tornar a encadenar resultats positius per sortir-ne. Per això el duel d’aquest cap de setmana agafa més rellevància i, a més, intenta trencar aquesta mala ratxa com a local en què els quadribarrats encara no han guanyat cap partit enguany.

En canvi, el Badalona arriba en un moment dolç. Si bé és cert que va empatar en la passada jornada, anteriorment va encadenar quatre victòries consecutives que l’han fet apropar a les places d’ascens. Serà un partit complicat pel Juvenil A, que vol capgirar la dinàmica dels darrers resultats.

Imatge: Onze titular del Juvenil A en el darrer partit enfront de la UE Llagostera | UE Sant Andreu

Més en

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020

Cerquem ex-jugadors pel partit dels 50 anys del Narcís Sala

Premsa26 de febrer de 2020

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin24 de febrer de 2020