La UE Sant Andreu participa en la convocatòria de la Women’s Premier League Soccer

L’entrenador del Femení B, José María García, ha participat en la convocatòria de la Women’s Premier League Soccer celebrada entre el 2 i 4 de gener a Dallas, Estats Units, representant a la UE Sant Andreu. En aquesta convocatòria s’hi han reunit tècnics i jugadores d’arreu del món en què s’organitzen diversos entrenaments i proves.

És una convocatòria de futbol femení de prestigi mundial i l’entrenador andreuenc José María García hi ha participat com un dels membres del cos tècnic que impartien els diversos entrenaments i proves amb les jugadores.

Imatge destacada: José Maria Garcia, tècnic del Femení B (a l’esquerra de la imatge) juntament amb altres tècnics participants de la convocatòria de la Women’s Premier League Soccer | Women’s Premier League Soccer.
Les jugadores i entrenadors que han participat en la convocatòria de la Women’s Premier League Soccer | Women’s Premier League Soccer.

Imatge destacada: José Maria Garcia, tècnic del Femení B dirigint un entrenament | Women’s Premier League Soccer.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS