Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

La XIX Festa de l’Esport de Sant Andreu ha premiat Miquel Jové, delegat del primer equip durant trenta anys i soci número 2, i la UE Sant Andreu com a campió de la Copa Catalunya la temporada passada.

Jové ha vist reconegut amb el guardó la seva trajectòria, fidelitat i compromís amb la UE Sant Andreu. Se’n destaca com un exemple dels millors valors del club, la seva elegància amb els rivals i el seu caràcter alegre i proper.

Pel que fa al premi del club, els encarregats de recollir-lo han estat l’entrenador del primer equip, Mikel Azparren; el capità, José Antonio Llamas; i l’ex-capità que va aixecar la Copa Catalunya la temporada passada, Dani Guerrero.

La secció de bàsquet també va ser premiada per l’ascens del Sènior ‘A’ a Tercera Catalana la temporada passada.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020

Cerquem ex-jugadors pel partit dels 50 anys del Narcís Sala

Premsa26 de febrer de 2020

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin24 de febrer de 2020