Partidàs amb empat final (2-2)

El Sant Andreu ha fet un gran partit al Narcís Sala, amb fluïdesa de joc i oportunitats de gol, però s’ha hagut de conformar amb un empat contra el Terrassa. Coro ha avançat els egarencs i Noguera ha empatat poc després, però abans del descans Arranz ha tornat a marcar, de penal. A la segona part, Josu ha restablert la igualada.

El Terrassa ha colpejat aviat amb una jugada per banda esquerra que ha finalitzat Coro amb un xut ras des de dins l’àrea per obrir el marcador en els primers compassos del partit (5’). El Sant Andreu ha reaccionat amb dues oportunitats de David Serrano (6’) i Josu (8’), però els xuts han sortit desviats. A la tercera ha anat la vençuda, amb una centrada tensa de Ton Alcover des de la cantonada que Joan Noguera ha enviat al fons de la porteria en una rematada imperial (14’).

Sergi Serrano ha creat perill a l’esquerre de l’atac.

La reacció dels quadribarrats no s’ha acabat aquí i l’equip de Mikel Azparren ha continuat atacant la defensa egarenca. Jaume ha rematat fora de cap (19’) i Josu ha tingut una bona ocasió per a capgirar el marcador, però desafortunadament el xut ha topat amb el pal (23’). Des de fora l’àrea, Sergi Serrano també ha assajat un xut que ha sortit desviat (24’).

Tanmateix, el Terrassa ha tingut un cop de sort en forma de penal favorable. Arranz ha transformat la pena màxima amb un xut ajustat a l’esquerre (34’) i tornant a posar els egarencs en avantatge. Craviotto ha fet una doble aturada poc després, primer en un xut que ha refusat i després blocant la segona rematada (38’). El Sant Andreu ha respost amb una bona jugada de David Serrano, però el xut ha sortit desviat (39’), i l’assistent ha anul·lat una rematada de Noguera que ha acabat en gol per presumpte fora de joc (41’). Abans del descans, Craviotto ha refusat un xut escorat del Terrassa pel primer pal (45’).

David Serrano ha fregat el gol en un parell d’oportunitats i ha fet l’assistència del segon.

A la represa, el Sant Andreu ha continuat creant oportunitats de gol. Oumar ha enviat a pocs centímetres del pal una rematada de córner (49’). Sergi Serrano ha estat a punt de marcar, però la defensa ha refusat en última instància. Poc després, el pal han evitat que un cop de cap d’Elhadji fos l’empat (55’).

La insistència dels quadribarrats ha trobat premi aviat. En una jugada per la dreta, Elhadji ha deixat la pilota d’esperó per David Serrano, que l’ha cedida a la frontal i Josu, amb un xut ajustat, ha empatat el partit (59’). El Sant Andreu ha percudit pressionant la sortida del Terrassa, que no ha tingut cap opció d’arribar amb claredat a la porteria andreuenca.

Josu ha vist porteria per segon partit consecutiu.

De nou, Josu ha fregat el gol amb una rematada a la mitja volta que ha pogut blocar Ortega (66’). Tot seguit, Adri Rivas i Sergi Moreno han debutat amb la quadribarrada. El partit s’ha igualat amb el pas dels minuts, amb un Terrassa que ha sabut frenar millor l’embranzida del Sant Andreu. Els visitants han creat perill a la recta final, amb un gol anul·lat per fora de joc en un rebot (81’) i un tir de falta de Domi que ha atrapat Craviotto (83’), que també ha blocat un xut tou de Coro (87’).

El Sant Andreu tanca la primera volta amb 34 punts i empatat amb el tercer classificat, a cinc punts del líder. Diumenge vinent a les 12:00h els quadribarrats començaran la segona meitat del campionat contra el Granollers, justament el tercer, també al Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Craviotto, Llamas, Oumar, Noguera, Roger, Jaume, Alcover, David Serrano, Sergi Serrano (Adri Rivas, 61’), Josu (Laro, 89’) i Elhadji (Sergi Moreno, 74’).

Terrassa FC (2): Ortega, Éric, Lucas Viña, Galeano, Àlex Fernández (Kevin, 13’), Arranz, Coro, Jaume (Genís, 56’), Joel, Kilian (80’) i Pele.

Gols: 0-1 Coro (5’), 1-1 Noguera (14’), 1-2 Arranz p. (34’), 2-2 Josu (59’).

Àrbitre: Sr. Martin Varas (del. Baix Llobregat), ha amonestat Oumar, Jaume, Llamas, Josu i Roger pels locals i Arranz i Pele pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 19 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria del mossèn Josep Soler, rector de la parròquia de Sant Andreu. Al recés, s’ha lliurat la panera de Nadal als voluntaris d’Open Arms pel seu compromís humanitari.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS