Partit clau contra un rival directe

La lluita per la permanència està molt aferrissada i fins a set equips estan involucrats en una distància màxima de set punts entre el cuer i el dotzè. El Juvenil A afronta aquest dissabte un partit clau al camp del CE Mataró (18:00 h), ja que ambdós equips estan empatats a punts i fora del descens pel gol average.

Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre van encadenar dues derrotes seguides a principis del 2020, però la passada jornada van retrobar-se amb les bones sensacions amb la victòria contra el Badalona. Aquest triomf va servir els andreuencs per tornar a agafar moral i sortir del descens. La lluita per la permanència està molt igualada i cada jornada els punts sumats obtenen més importància. Aquest dissabte el conjunt quadribarrat disputa un duel clau al camp d’un rival directe, com és el CE Mataró (18:00 h).

Els mataronins també van tenir una entrada d’any complicada, però en la passada jornada van guanyar el seu partit. Com a locals, dels nou partits que han disputat, n’han guanyat tres, empatat un i perdut cinc. Per altra banda, el Juvenil A ha demostrat ser un bon equip com a visitant amb quatre victòries, un empat i cinc derrotes. Tornar a demostrar aquesta fortalesa a domicili serà bàsic per obtenir un bon resultat i mantenir-se fora del descens. En el partit de la primera volta els andreuencs van perdre per 0-1.

Imatge: El Juvenil A celebrant la victòria la passada jornada enfront del CF Badalona | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS