Prèvia Femení A i Femení B

ue sant andreu futbol femeni

Després de l’aturada de la competició per les vacances de Nadal els equips femenins de la UE Sant Andreu tornen a disputar partits. Aquest cap de setmana en disputaran els primers del 2020. El Femení A rep diumenge al Narcís Sala el CF Racing Vallbona (20:00 h). Per altra banda el Femení B es desplaça dissabte al camp del CF Sant Feliu de Codines (18:00 h).

FEMENÍ A

L’equip andreuenc està immers en la lluita per la primera plaça. Les noies entrenades per Sergi Villaverde són les terceres classificades a tan sols tres punts del líder, però amb un partit menys disputat. El Femení A vol començar l’any amb victòria i més jugant aquest diumenge al Narcís Sala enfront del CF Racing Vallbona (20:00 h).

El rival d’aquesta jornada és el penúltim classificat i arriba al partit amb una dinàmica irregular perquè dels darrers quatre matxs, ha guanyat dos i perdut dos. Per altra banda, el Femení A va tancar el 2019 amb derrotar i vol refer aquest regust amb un triomf per encetar l’any.

FEMENÍ B

El bon tram final del 2019 del Femení B, amb tres victòries consecutives, va fer escalar posicions a la classificació a les andreuenques fins a situar-se a la tercera plaça a només dos punts punts del líder i amb un partit menys disputat. El conjunt andreuenc vol seguir amb la bona dinàmica aquest dissabte al camp del CF Sant Feliu de Codines (18:00 h).

És un partit molt important, ja que el Sant Feliu de Codines és el segon classificat, un punt per sobre de les noies entrenades per José María García. També arriba en un bon moment de forma després d’encadenar quatre triomfs consecutius. Una victòria andreuenca seria donar un cop sobre la taula i un augment de moral per intentar l’assalt al lideratge.

Imatge: Femení B arxiu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS