Prèvia Femení A i Femení B

Nova jornada pels equips femenins de futbol de la UE Sant Andreu. El Femení disputa aquest dissabte un partit clau al camp del líder, el CF Barceloneta (18:00 h). Per altra banda, el Femení B vol mantenir el seu lideratge i diumenge es desplaça a jugar contra el CF Lliçà de Vall (12:30 h), el quart classificat.

Femení A

L’equip andreuenc va començar el 2020 amb bon peu amb la victòria enfront del CF Racing Vallbona. Les noies entrenades per Sergi Villaverde es van col·locar a tres punts del líder, tot i tenir encara un partit pendent. A més, el Femení A afronten aquest cap de setmana un matx transcendental contra el primer classificat, el CF Barceloneta, dissabte lluny del Narcís Sala (18:00 h).

El Barceloneta arriba al partit amb confiança després d’aconseguir una contundent victòria en la passada jornada contra el CF Santa Eulàlia. L’equip barceloní s’ha mostrat durant tota la temporada molt fort com a local amb tres victòries i un empat en els quatre matxs disputats.

Femení B

El Femení B ha començat el 2020 seguint amb la bona dinàmica que va acabar el 2019 i que li ha permès situar-se com a líder de la lliga amb la victòria la passada jornada contra CF Sant Feliu de Codines. Les futbolistes entrenades per José María García tenen un punt de marge sobre el segon classificat. El conjunt andreuenc defensarà el lideratge diumenge al camp del CF Lliçà de Vall (12:30 h).

El Lliçà de Vall és el quart classificat amb set punts menys que les quadribarrades i està en una bona dinàmica després d’encadenar dues victòries consecutives.

Imatge: Femení B arxiu | UE Sant Andreu

Més en

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020

Cerquem ex-jugadors pel partit dels 50 anys del Narcís Sala

Premsa26 de febrer de 2020

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin24 de febrer de 2020