Prèvia Femení A i Femení B

Tant el Femení A com el Femení B volen capgirar les sensacions de les desfetes que van obtenir la passada jornada. L’equip A, el tercer classificat, rep diumenge al Narcís Sala el VDF Roureda (16:00 h), el segon classificat. Serà un duel decisiu. Per altra banda, el conjunt B juga dissabte a l’estadi quadribarrat contra l’AE Ramassa (20:00 h), amb la intenció d’aconseguir un bon resultat i assaltar, de nou, el lideratge.

Femení A – VDF Roureda

Les noies entrenades per Sergi Villaverde van patir un petit sotrac la passada jornada en la seva dinàmica de remuntada per acostar-se a la primera posició de la lliga. El Femení A va perdre contra el CF Barceloneta, el líder, i es troba actualment a sis punts del conjunt barceloní, però amb un partit menys. Aquest diumenge volen refer-se i reben al Narcís Sala el VDF Roureda (16:00 h), el segon classificat amb cinc punts més que les andreuenques, un partit que pot ser de caixa o faixa per a les aspiracions andreuenques.

El VDF Roureda arriba al matx sent l’equip més en forma de la lliga amb cinc victòries consecutives, la darrera per 10-0 contra el cuer. Sumar els tres punts pel Femení A serà decisiu.

Femení B – AE Ramassa

El Femení B, amb la derrota la passada jornada, va perdre el lideratge de la lliga. La intenció de l’equip dirigit per José María García és recuperar-lo com més aviat millor i la primera oportunitat és aquest dissabte al Narcís Sala contra l’AE Ramassa (20:00 h).

L’AE Ramassa és l’avant penúltim classificat, tot i que es troba en el seu millor moment de la temporada després d’encadenar dues victòries consecutives.

Imatge: Femení A arxiu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS