Promoció: entrades de franc pels veïns de Sant Andreu

La UE Sant Andreu ha decidit que els veïns de Sant Andreu puguin accedir diumenge a les 12:00h de franc al Narcís Sala per a viure el partidàs a les 12:00h entre el Sant Andreu i el Terrassa i fomentar l’assistència i l’animació. Caldrà mostrar el DNI per a entrar a l’estadi, excepte a la Tribuna. Es tracta d’un encontre molt important pels quadribarrats, que s’enfronten al colíder en una emocionant última jornada de la primera volta del campionat.

Pel que fa als socis del Terrassa FC, s’ubicaran al Gol Sud i podran accedir al Narcís Sala per cinc euros. El club enviarà 200 entrades per la venda anticipada a Terrassa. Pel públic general, el preu també és de cinc euros, excepte a la Tribuna.

A més, es fa en homenatge al rector de la parròquia de Sant Andreu, Josep Soler i Llopart, que s’ha mort aquesta setmana. Abans que comenci el partit hi haurà un minut de silenci en memòria seva.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS