Reacció fulgurant del Sant Andreu (2-1)

El Sant Andreu ha derrotat el Granollers al Narcís Sala demostrant una gran capacitat de reacció a la segona meitat. Tot i haver sotmès el rival a la primera, Muñoz ha avançat els visitants després del descans. Els quadribarrats, però, han remat i han aconseguit remuntar el partit amb gols de Sergi Serrano i Josu, i han resistit els últims minuts en inferioritat numèrica.

Els andreuencs han començat la segona volta amb bon peu, donant continuïtat al ritme alt dels últims encontres i jugant la majoria del temps a camp contrari. El Sant Andreu ha imposat el seu guió i ha sabut atacar els pocs espais que deixava la defensa del Granollers. Després de diverses aproximacions, Elhadji ha tingut l’oportunitat més clara de la primera part en un u contra u amb Sergio, però el xut li ha sortit massa centrat (24’).

Sergi Serrano ha tornat a veure porta contra el Granollers.

Sergi Moreno i Sergi Serrano també han provat de batre el porter visitant, que ha refusat el perill. Llamas ha estat a punt de sorprendre’l amb una centrada que s’ha enverinat, sortint per sobre del travesser (28’). Eren els millors minuts dels andreuencs, i només el pal ha evitat que un xut llunyà de falta de Josu estrenés el marcador (32’). A poc a poc, el Granollers ha estirat les línies i Llamas i Oumar han fet dues accions defensives decisives per a evitar sengles rematades clares.

Els granollerins, tanmateix, s’han avançat en la primera rematada a porteria. Alejandro Muñoz ha rematat dins l’àrea una centrada des de la dreta, i el Sant Andreu ha reclamat mans del davanter visitant, a qui han concedit el gol (53’). Tres minuts després, en un contracop, Muñoz ha errat el segon i ha donat marge de maniobra als quadribarrats.

El Sant Andreu, sense abocar-se en excés, ha continuat creant perill. Sergi Moreno ha estat a punt d’empatar de cap (58’), i l’entrada de Laro Setién ha estat decisiva. El mitja punta ha creat l’opció del gol de l’empat conduint en vertical i l’ha donada a Sergi Serrano. El primer xut ha rebotat en un defensa, i a la segona Serrano ha equilibrat el partit (66’).

Jaume ha completat un altre gran partit com a migcentre.

Els andreuencs han percudit i Llamas, amb un xut potentíssim, ha fregat el travesser (73’). A la recta final, Laro ha recuperat una pilota al mig del camp i l’ha passada a Sergi Moreno, que ha fabricat una centrada des de la dreta. La defensa l’ha refusada i Josu ha arribat per a engaltar un xut sec i creuat i fer apujar el segon al marcador (81’). Amb el resultat favorable, el Sant Andreu ha treballat en defensa per a amarrar el triomf, i més després de l’expulsió de Juanan per doble groga (84’).

La victòria ha estat molt valuosa per l’excel·lent reacció de l’equip i permet superar un rival directe i mantenir el pols al capdavant de la classificació. La setmana vinent, el Sant Andreu visitarà el Vilassar de Mar diumenge a les 17:00h.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Craviotto, Llamas, Oumar, Noguera, Roger (Juanan, 46’), Jaume, Terrats (Laro, 63’), Sergi Serrano, Josu, Sergi Moreno (Carroza, 86’) i Elhadji.

EC Granollers (1): Sergio, Víctor Díaz (Besonias, 55’), Zamorano, Pujol, Martín, Dabra, Fortuny, Morales, Diego, Muñoz (Marc Garcia, 81’) i Llovera (Ricky, 85’).

Gols: 0-1 Muñoz (53’), 1-1 Sergi Serrano (66’), 2-1 Josu (81’).

Àrbitre: Sr. Ariño Jiménez (del. Baix Llobregat), ha amonestat Jaume, Juanan i Llamas pels locals i Víctor Díaz, Muñoz i Zamorano pels visitants. Ha expulsat Juanan per doble groga (75’ i 83’).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 20 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Xavier Pons Tibau, soci número 24 del club.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS