Reacció fulgurant del Sant Andreu (2-1)

El Sant Andreu ha derrotat el Granollers al Narcís Sala demostrant una gran capacitat de reacció a la segona meitat. Tot i haver sotmès el rival a la primera, Muñoz ha avançat els visitants després del descans. Els quadribarrats, però, han remat i han aconseguit remuntar el partit amb gols de Sergi Serrano i Josu, i han resistit els últims minuts en inferioritat numèrica.

Els andreuencs han començat la segona volta amb bon peu, donant continuïtat al ritme alt dels últims encontres i jugant la majoria del temps a camp contrari. El Sant Andreu ha imposat el seu guió i ha sabut atacar els pocs espais que deixava la defensa del Granollers. Després de diverses aproximacions, Elhadji ha tingut l’oportunitat més clara de la primera part en un u contra u amb Sergio, però el xut li ha sortit massa centrat (24’).

Sergi Serrano ha tornat a veure porta contra el Granollers.

Sergi Moreno i Sergi Serrano també han provat de batre el porter visitant, que ha refusat el perill. Llamas ha estat a punt de sorprendre’l amb una centrada que s’ha enverinat, sortint per sobre del travesser (28’). Eren els millors minuts dels andreuencs, i només el pal ha evitat que un xut llunyà de falta de Josu estrenés el marcador (32’). A poc a poc, el Granollers ha estirat les línies i Llamas i Oumar han fet dues accions defensives decisives per a evitar sengles rematades clares.

Els granollerins, tanmateix, s’han avançat en la primera rematada a porteria. Alejandro Muñoz ha rematat dins l’àrea una centrada des de la dreta, i el Sant Andreu ha reclamat mans del davanter visitant, a qui han concedit el gol (53’). Tres minuts després, en un contracop, Muñoz ha errat el segon i ha donat marge de maniobra als quadribarrats.

El Sant Andreu, sense abocar-se en excés, ha continuat creant perill. Sergi Moreno ha estat a punt d’empatar de cap (58’), i l’entrada de Laro Setién ha estat decisiva. El mitja punta ha creat l’opció del gol de l’empat conduint en vertical i l’ha donada a Sergi Serrano. El primer xut ha rebotat en un defensa, i a la segona Serrano ha equilibrat el partit (66’).

Jaume ha completat un altre gran partit com a migcentre.

Els andreuencs han percudit i Llamas, amb un xut potentíssim, ha fregat el travesser (73’). A la recta final, Laro ha recuperat una pilota al mig del camp i l’ha passada a Sergi Moreno, que ha fabricat una centrada des de la dreta. La defensa l’ha refusada i Josu ha arribat per a engaltar un xut sec i creuat i fer apujar el segon al marcador (81’). Amb el resultat favorable, el Sant Andreu ha treballat en defensa per a amarrar el triomf, i més després de l’expulsió de Juanan per doble groga (84’).

La victòria ha estat molt valuosa per l’excel·lent reacció de l’equip i permet superar un rival directe i mantenir el pols al capdavant de la classificació. La setmana vinent, el Sant Andreu visitarà el Vilassar de Mar diumenge a les 17:00h.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Craviotto, Llamas, Oumar, Noguera, Roger (Juanan, 46’), Jaume, Terrats (Laro, 63’), Sergi Serrano, Josu, Sergi Moreno (Carroza, 86’) i Elhadji.

EC Granollers (1): Sergio, Víctor Díaz (Besonias, 55’), Zamorano, Pujol, Martín, Dabra, Fortuny, Morales, Diego, Muñoz (Marc Garcia, 81’) i Llovera (Ricky, 85’).

Gols: 0-1 Muñoz (53’), 1-1 Sergi Serrano (66’), 2-1 Josu (81’).

Àrbitre: Sr. Ariño Jiménez (del. Baix Llobregat), ha amonestat Jaume, Juanan i Llamas pels locals i Víctor Díaz, Muñoz i Zamorano pels visitants. Ha expulsat Juanan per doble groga (75’ i 83’).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 20 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Xavier Pons Tibau, soci número 24 del club.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

Més en

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020

Cerquem ex-jugadors pel partit dels 50 anys del Narcís Sala

Premsa26 de febrer de 2020

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin24 de febrer de 2020