Retrobar-se amb les bones sensacions

El Juvenil A disputa aquest cap de setmana la segona jornada consecutiva a domicili en els dos primers partits del 2020. El conjunt andreuenc visita aquest dissabte el camp de la UE Llagostera (12:30 h), un rival directe en la lluita per evitar el descens. Ambdós equips estan en plaça de permanència, però els gironins dos punts per davant dels quadribarrats.

Els futbolistes entrenats per Ignasi Senabre han aconseguit bons resultats lluny del Narcís Sala en la primera meitat de temporada, tot i que en la passada jornada van perdre al camp del CA Gimnàstic Manresa, un clar equip per ascendir a Divisió d’Honor. El Juvenil A, que ocupa la tretzena posició i està fora del descens pel gol average, es desplaça aquest dissabte al camp de la UE Llagostera (12:30 h), que té dos punts més que els andreuencs.

És un partit important pels interessos andreuencs perquè s’enfronten a un conjunt també involucrat en la lluita per evitar el descens. El Llagostera arriba al matx després de perdre contra el RCD Espanyol B. El duel d’aquest cap de setmana és el corresponent al primer de la segona volta. Cada cop més els punts que s’aconsegueixin tindran més valor.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront del CA Gimnàstic Manresa | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS