Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

El Sant Andreu enceta la segona volta al Narcís Sala demà al migdia (12:00h) contra el Granollers. Després de l’empat en un bon partit contra el Terrassa, l’equip de Mikel Azparren es marca el repte de començar la segona meitat del campionat amb un triomf contra un rival que està fent una gran temporada.

Serà el segon partit consecutiu al Narcís Sala en aquest inici d’any, i el Sant Andreu vol aprofitar-ho per fer-se fort a casa amb l’afició quadribarrada i derrotar el Granollers. El conjunt vallesà ha fet una gran primera volta, convertint-se segurament en l’equip revelació de la lliga. Andreuencs i granollerins arriben al duel empatats a 34 punts a la classificació.

A la primera volta, el Sant Andreu va empatar a Granollers (1-1). Els vallesans han començat l’any pitjor que no el van acabar, amb dues derrotes consecutives. En canvi, els quadribarrats han sumat quatre punts de sis possibles, i volen donar continuïtat al bon joc exhibit contra el Terrassa la setmana passada.

Azparren té les baixes de Serramitja i Brugué per lesió de llarga durada, així com de Víctor Alonso, que continua recuperant-se, i la de Ton Alcover per sanció.

UE SANT ANDREU – EC GRANOLLERS

Competició: Jornada 20 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 19 de gener, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Xavier Ariño Jiménez (del. Baix Llobregat), assistit per Alejandro Fernández Ruiz (Baix Llobregat) i José Javier Gómez López (Baix Llobregat)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Footters

Fotografia: Judit Andreu-UESA

Més en

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020

Cerquem ex-jugadors pel partit dels 50 anys del Narcís Sala

Premsa26 de febrer de 2020

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin24 de febrer de 2020