Sant Andreu – Terrassa: continuar l’escalada

El Sant Andreu clou la primera volta al Narcís Sala contra el Terrassa en un altre gran partit contra un equip de la zona alta de la classificació. L’equip de Mikel Azparren arriba amb la moral alta després de derrotar l’Europa en el derbi al Nou Sardenya i haver recuperat posició de ‘play off’. Sergi Moreno i Adri Rivas podrien debutar amb la quadribarrada.

Els andreuencs afronten l’últim partit de la primera volta amb l’objectiu de tancar-la amb un triomf al Narcís Sala i poder continuar escalant posicions. El Terrassa només té tres punts més (36) qu el Sant Andreu, mentre que L’Hospitalet (36) i el Granollers (34) s’enfronten entre ells. Precisament els riberencs van trencar una ratxa de cinc victòries consecutives dels egarencs l’última jornada (0-1).

Com a dada curiosa, segons que explica el Terrassa al seu web, el balanç històric d’enfrontaments entre egarencs i andreuencs està gairebé empatat amb 50 victòries del Sant Andreu i 51 del Terrassa, amb 30 empats. Per tant, en cas de guanyar els quadribarrats igualarien la balança.

Azparren té les baixes de Serramitja, Brugué ni Víctor Alonso per lesió. El Terrassa té la baixa de Marc Comas per sanció.

UE SANT ANDREU – TERRASSA FC

Competició: Jornada 19 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 12 de gener, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Juan Manuel Martin Varas (del. Baix Llobregat), assistit per Àlex Alarcón da Rocha Sousa (Girona) i Jan Cobos Pujol (Figueres)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio, Footters i Betevé

Fotografia: Judit Andreu-UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS