Victòria balsàmica del Juvenil A (2-1)

El Juvenil A ha aconseguit un important triomf enfront del CF Badalona al Narcís Sala (2-1). Tot i que els visitants s’han avançat en el marcador, els andreuencs han capgirat el resultat amb els gols de Jomi Nazarov i Victor Lamela a la segona part. El conjunt quadribarrat aconsegueix la primera victòria com a local i, a més, abandona la zona de descens.

Aquest inici de 2020 havia estat complicat per l’equip entrenat per Ignasi Senabre, ja que havia encadenat dues derrotes consecutives. Una ratxa que havia fet que els andreuencs tornessin a ocupar plaça de descens. Per això, tornar a sumar els tres punts com més aviat millor era clau i el Juvenil A ho ha aconseguit amb la victòria contra el Badalona, un conjunt que està lluitant per les places d’ascens a Divisió d’Honor. El partit ha estat molt tàctic i igualat. Han estat els visitants els primers a donar un cop sobre la taula amb el gol que obria la llauna d’Haitam Babia (24′). Al descans s’ha arribat amb el 0-1.

A la represa, el Juvenil A ha sortit amb una marxa més i ha estat el clar dominador. El bon joc quadribarrat ràpidament s’ha vist premiat amb el gol de l’empat de Jomi Nazarov (51′). Els andreuencs han seguit cercant amb insistència la segona diana i ha arribat a càrrec de Victor Lamela (76′). En l’últim quart d’hora, el Juvenil A ha hagut de patir i defensar les escomeses del Badalona, però ha resistit de forma molt ordenada i ha segellat el triomf. Una victòria, la primera com a local dels andreuencs, que serveix per sortir de la zona de descens.

Fitxa tècnica

Juvenil A (2): Victor Nofuentes, Jaume Ginesta, Ericsson Antonio, Sergi Dominguez, Adrian Vico (Marc Torrents, 58′), Riki Soto, Victor Lamela (Tomas Peñalba, 78′), Daniel Santiago (Marc Maideu, 46′), Franco Ezequiel, Unai Cruz (Raul Luque, 65′) i Jomi Nazarov.

CF Badalona (1): Pol Cordero, Gorka Gutierrez, Joan Bauza (Iker Navarro, 66′), Pau Ruiz, Ivan Cledera, Miquel Porta, Sebastian Crisafulli (Guillermo Cordon, 66′), Ian Arques (Joan Manel Novo, 85′), Timofey Neshtukov, Adrian Sanchez i Haitam Babia (Joan Bort, 85′).

Gols: 0-1 Haitam Babia (24′), 1-1 Jomi Nazarov (51′), 2-1 Victor Lamela (76′).

Àrbitre: Marcos Fernandez Quintero (del. Barcelona) ha amonestat Marc Maideu (56′), Jaume Ginesta (64′), Ignasi Senabre (88′) i Franco Ezequiel (89′) pels andreuencs i Adrian Sanchez (18′), Joan Bauza (43′), Gorka Gutierrez (72′) i Guillermo Cordon (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 19 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: El Juvenil A celebrant la victòria enfront del CF Badalona | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS