Victòries del Femení A i Femení B

Jornada molt positiva pels equips femenins de la UE Sant Andreu. El Femení A, tercer classificat, ha guanyat al camp del VDF Roureda, segon classificat (2-6), i retalla distàncies en la lluita pel lideratge. Per altra banda el Femení B ha vençut àmpliament l’AE Ramassa (11-0) i es col·loca com a líder provisional de la lliga.

Victòria del Femení A (2-6)

Cop sobre la taula del Femení A, que ha guanyat al camp del segon classificat, el VDF Roureda, i es col·loca a tan sols dos punts de la segona plaça i sis de la primera, però amb un partit menys encara. El conjunt entrenat per Sergi Villaverde ha començat de forma immillorable el partit amb dos gols en els dos primers minuts a càrrec de Maria Teresa. El conjunt local ha retallat distàncies amb la diana d’Alba Pareja (10′), però novament Maria Teresa (13′) i Alice Helene Claudie (30′) han posat terra de per mig en el resultat.

El VDF Roureda no s’ha rendit i ha marcat el 2-4 mitjançant Lorena Gutierrez (39′). Tot i això, les andreuenques han volgut escapçar qualsevol intent de reacció local i han segellat el triomf amb els gols de Neus Navarrete (49′) i Noelia Martinez (70′). D’aquesta manera el conjunt quadribarrat es refà de la derrota la passada jornada i tornar a entrar de ple en la lluita pel lideratge.

Fitxa tècnica

VDF Roureda (2): Maria Isabel, Eva Lopez, Alba Pareja, Sarai Muñoz, Ana Cabrera, Montserrat Calvo i Concepción Morante. També han jugat Belinda, Olga Montesinos, Lorena Gutierrez i Sara Pardo.

Femení A (6): Sandra Medina, Maria Jesus, Noelia Martinez, Maria Teresa, Alice Helene Claudie, Elma Claret i Lucia Sanchis. També han jugat Maria Gordillo, Ana Garcia, Helena Vigil, Alicia Rosa i Neus Navarrete.

Gols: 0-1 Maria Teresa (1′), 0-2 Maria Teresa (2′), 1-2 Alba Pareja (10′), 1-3 Maria Teresa (13′), 1-4 Alice Helene Claudie (30′), 2-4 Lorena Gutierrez (39′), 2-5 Neus Navarrete (49′), 2-6 Noelia Martinez (70′).

Àrbitre: Sr. Raul Cruz Fernandez (del. Vallès Occidental).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 13 del Grup 2 de Futbol 7 Amateur disputat al Municipal de Roureda.

Victòria del Femení B (11-0)

L’equip andreuenc ha aconseguit una àmplia victòria contra l’AE Ramassa per 11-0. El Femení B ha dominat el partit d’inici a final. Ha demostrat un gran joc que li ha permès aconseguir un dels triomfs més clars de la temporada. Emma Josok, amb quatre gols, i Alice Helene Claudie, amb tres, han estat les jugadores quadribarrades més destacades.

Pel conjunt entrenat per José María García també han marcat Sara Sangra, en dues ocasions, Neus Navarrete i Maria Teresa. Amb aquesta victòria les andreuenques acaben la jornada com a líders, però pendents del partit que s’ha ajornat entre el CF Montmeló, segon classificat i que si guanya es col·loca en primera posició, i la UD Molinos, que es disputarà més endavant.

Fitxa tècnica

Femení B (11): Florencia Sommer, Maria Gordillo, Maria Teresa, Neus Navarrete, Alice Helene Claudie, Elma Claret i Lucia Sanchis. També han jugat Maria Cardiel, Emma Josok, Anais Maria, Monica Torrents, Cristina Garcia i Sara Sangra.

AE Ramassa (0): Alba Navarro, Judit Blasco, Sandra Gurri, Lidia Lopez, Ivette Martinez, Youssra El Ouahabi i Azahara Manuela.

Gols: 1-0 Maria Teresa (10′), 2-0 Alice Helene Claudie (20′), 3-0 Emma Josko (27′), 4-0 Alice Helene Claudie (41′), 5-0 Neus Navarrete (41′), 6-0 Emma Josok (44′), 7-0 Sara Sangra (50′), 8-0 Alice Helene Claudie (51′), 9-0 Emma Josok (65′), 10-0 Emma Josok (67′), 11-0 Sara Sangra (68′).

Àrbitre: Sr. Jose Maria Fernandez Osuna (del. Barcelona).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 13 del Grup 3 de Futbol 7 Amateur disputat al Narcís Sala.

Imatge: Femení B enfront de l’AE Ramassa | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS