Victòries del Femení A i Femení B

Jornada molt satisfactòria per començar el 2020 pels equips femenins de la UE Sant Andreu. Ambdós han guanyat els seus partits. El Femení A ha guanyat al CF Racing Vallbona (6-2) i es referma en la tercera plaça. Per altra banda, el Femení B ha derrotat el CF Sant Feliu de Codines (3-5) i acaba la jornada com a líder de la lliga.

Victòria del Femení A (6-2)

El Femení A comença amb bon peu el 2020 amb una victòria enfront del CF Racing Vallbona que permet a les andreuenques refermar la tercera plaça i continuar a tan sols a tres punts del líder, el CF Barceloneta. Aquesta jornada les noies entrenades per Sergi Villaverde rebien al penúltim classificat, però des del primer instant del partit han sortit molt endollades. En els primers deu minuts el conjunt quadribarrat ha marcat tres gols a càrrec d’Alice Helene Claudie (1′ i 9′) i Maria Teresa (4′).

El Racing Vallbona ha retallat distàncies amb la diana de Lourdes Flores (11′), però el Femení A ha donat un cop sobre la taula amb els dos gols de Maria Teresa (15′) i Helena Vigil (28′). Ja en el tram final del partit s’ha maquillat el resultat amb la diana visitant de Lourdes Flores (32′) pel Racing Vallbona i Noelia Martinez (58′) pel Sant Andreu. Primers tres punts del 2020 pel Femení A.

Fitxa tècnica

Femení A (6): Sandra Medina, Maria Gordillo, Maria Jesus, Maria Teresa, Alice Helene Claudie, Esther Pelissou i Lucia Sanchis. També han jugat Ana Garcia, Noelia Martinez, Helena Vigil, Neus Navarrete i Elma Claret.

CF Racing Vallbona (2): Rocio Barroso, Katherine Velasquez, Lourdes Flores, Carolina Serrano, Xenia Mateo, Griselda Ibañez i Joana Nogueras. També han jugat Maria Adela i Nerea Rojas.

Gols: 1-0 Alice Helene Claudie (1′), 2-0 Maria Teresa (4′), 3-0 Alice Helene Claudie (9′), 3-1 Lourdes Flores (11′), 4-1 Maria Teresa (15′), 5-1 Helena Vigil (28′), 5-2 Lourdes Flores (32′), 6-2 Noelia Martinez (58′).

Àrbitre: Sr. David Laguna Rodriguez (del. Barcelona).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 11 del Grup 2 de l’Amateur Futbol 7 disputat al Narcís Sala.

Victòria del Femení B (3-5)

Les andreuenques han aconseguit una victòria molt important perquè començaven la jornada en tercera posició i han guanyat al segon classificat, el CF Sant Feliu de Codines, i a camp contrari. A més amb aquest triomf les andreuenques també avancen al líder i acaben la jornada en la primera posició. El duel ha començat de forma immillorable pel Femení B, que ha exhibit un gran joc, i s’ha posat 0-4 en el marcador amb els gols de Neus Navarrete (5′), Alice Helene Claudie (10′), Maria Teresa (17′) i Carlota Serarols (53′).

A partir d’aquí el Sant Feliu de Codines no s’ha rendit i en sis minuts ha marcat tres gols, a càrrec tots tres d’Anna Marin (55′, 57′ i 61′), que tornaven a posar emoció a matx. Les noies entrenades per Jose Maria Garcia, però, han segellat el triomf amb la diana de Maria Teresa (65′). Victòria i lideratge quadribarrat per començar el 2020.

Fitxa tècnica

CF Sant Feliu de Codines (3): Desiree Fernandez, Marina Castro, Anna Garcia, Marta Vazquez, Laia Llorca, Alba Barreras i Nuria Galiano. També han jugat Anna Marin i Raquel Arimon.

Femení B (5): Monica Torrents, Maria Gordillo, Carlota Serarols, Maria Teresa, Neus Navarrete, Alice Helene Claudie i Lucia Sanchis. També han jugat Maria Cardiel, Anais Maria i Cristina Garcia.

Gols: 0-1 Neus Navarrete (5′), 0-2 Alice Helene Claudie (10′), 0-3 Maria Teresa (17′), 0-4 Carlota Serarols (53′), 1-4 Anna Marin (55′), 2-4 Anna Marin (57′), 3-4 Anna Marin (61′), 3-5 Maria Teresa (65′).

Àrbitre: Sr. Carlos Llora Fernandez (del. Granollers).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 11 del Grup 3 de l’Amateur Futbol 7 disputat al Municipal Francesc Garriga.

Imatge: El Femení B celebrant la victòria al camp del CF Sant Feliu de Codines | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS