Vilassar de Mar – Sant Andreu: pressionar els rivals

Jaume playoff Sant Andreu

El Sant Andreu visita el Vilassar de Mar demà a la tarda (17:00h). L’equip de Mikel Azparren vol refermar la plaça de ‘play off’ i pressionar els rivals amb una nova victòria fora de casa. Els quadribarrats comptaran també amb un bon desplaçament de l’afició andreuenca a la graderia del Xevi Ramon.

Els quadribarrats volen fer-se forts lluny del Narcís Sala i aprofitar la jornada per a intentar situar-se en segona posició i retallar punts al líder. El Sant Andreu també es marca com a objectiu tornar a deixar la porteria a zero per a continuar creixent com a equip en aquesta segona volta.

El Vilassar de Mar ocupa la vuitena posició amb 29 punts. L’equip maresmenc està quallant una bona temporada en el seu retorn a Tercera, tot i que ara mateix encadena cinc jornades sense conèixer la victòria. A la primera volta, el Sant Andreu va imposar-se al Narcís Sala (2-1).

Azparren té les baixes de Serramitja i Brugué per lesió de llarga durada, així com de Laro, per un esquinç al turmell, i la de Llamas i Juanan per sanció. Víctor Alonso i David Serrano són dubte. En canvi, el Sant Andreu recupera Ton Alcover. El Vilassar de Mar té tres baixes per sanció: Borges, Rubén Canelada i Pau Rosales.

UE VILASSAR DE MAR – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 21 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 26 de gener, a les 17:00h
Estadi: Xevi Ramon
Arbitratge: Joel Luceño Soriano (del. Tarragona), assistit per Ález López Kassem (Tarragona) i Jordan Wells Martínez (Tarragona)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Footters

Fotografia: Judit Andreu-UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS