Actes pels 50 anys del Narcís Sala

La UE Sant Andreu està preparant, juntament amb quatre membres del Grup de Recerca i Història de la UE Sant Andreu –Xavier Araguz, Joan Esteve Becerra, Jordi Petit i Quim Terré– els actes de celebració dels 50 anys del Narcís Sala. Inaugurat el 19 de març del 1970, l’estadi quadribarrat complirà aviat mig segle d’història.

Exposició i taula rodona

El dimecres 4 de març a les 18:30h s’ha organitzat una taula rodona a l’auditori de la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra. A les 20:00h, s’inaugurarà una exposició sobre el Narcís Sala amb imatges, moltes inèdites, sobre l’ascens del 1969 i alguns dels millors moments de la història del Narcís Sala.

La taula rodona és previst que compti amb la participació dels ex-jugadors Ismael Comas, Ramon CalderéDani Solsona José Miguel Morales i l’ex-entrenador Jaume Creixell. També hi participaran l’entrenador del primer equip, Mikel Azparren, i un dels capitans actuals, Ton Alcover. L’acte el moderarà el periodista de Catalunya Ràdio Robert Prat. L’accés serà lliure.

Partit de commemoració

El diumenge 15 de març al matí es jugarà al Narcís Sala un partit de commemoració dels 50 anys, aprofitant que el primer equip no juga aquell cap de setmana. Un combinat de jugadors veterans de la UE Sant Andreu s’enfrontaran als veterans del FC Barcelona. Abans del partit hi haurà algun parlament i també es comptarà amb la participació del futbol base, el present i futur de la UE Sant Andreu. El servei d’honor serà a càrrec de Núria Feliu.

Han estat convidats tots aquells jugadors que han jugat al llarg de la història al nostre club i que han pogut ser localitzats. Si algun ex-jugador no localitzat està interessat en participar-hi, l’animem a posar-se en contacte amb el club.

Per acabar, hi haurà un dinar entre els ex-jugadors del Sant Andreu i la Junta Directiva.

Per altra banda, es vol també com a punt final d’aquesta efemèride, fer un llibre que reculli els 50 anys de la història de l’estadi, la urbanització de tots els voltants de l’espai, així com la com l’actualització dels deu últims anys de la història del club per poder així enllaçar-ho amb el llibre del centenari. Aquest últim projecte però encara està pendent de l’aprovació per part de l’Ajuntament de Barcelona, ja que el grup de treball –que fa la feina voluntàriament i sense ànim de lucre– va demanar a l’administració que l’impremta municipal sigui l’encarregada de publicar el llibre.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS