Cerdanyola – Sant Andreu: sobreposar-se a les dificultats

El Sant Andreu visita aquest diumenge (12:00h) les Fontetes per a enfrontar-se al Cerdanyola. L’equip de Mikel Azparren s’ha de sobreposar a les lesions que enguany estan castigant especialment els quadribarrats per a endur-se els tres punts del Vallès i aspirar a escurçar la distància amb el Terrassa i L’Hospitalet.

Els andreuencs s’enfronten a un Cerdanyola sempre competitiu, més com a local. Els vallesans arriben al partit després d’una derrota al camp del líder, però han vist porteria els últims cinc partits i encara no havien perdut aquest 2020. El Sant Andreu haurà de fer un partit molt seriós i ser eficaç per a endur-se el triomf de les Fontetes.

A la primera volta, ambdós equips van empatar al Narcís Sala (1-1), tot i que el Sant Andreu va poder guanyar amb un gol anul·lat a Llamas als últims minuts de manera polèmica.

Azparren té les baixes de Serramitja i Brugué per lesió de llarga durada, així com David Serrano i Sergi Moreno. Juanan és dubte per molèsties físiques. Jaume complirà un partit de sanció. Adri Rivas sí que està disponible. El Cerdanyola té la baixa de Dani Martí per sanció.

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 23 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 9 de febrer, a les 12:00h
Estadi: Les Fontetes
Arbitratge: Pau Serrat Susi (del. Tortosa), assistit per Javier Crespo Díaz (Tarragona) i Alejandro Sospedra Roca (Tarragona)
Seguiment@uesantandreu i Sant Andreu Ràdio

Fotografia: Judit Andreu-UESA

Més en

Prèvia Femení B

Premsa28 de febrer de 2020

Partit important contra un rival directe

Premsa28 de febrer de 2020

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020