Cerquem ex-jugadors pel partit dels 50 anys del Narcís Sala

El partit de commemoració dels 50 anys del Narcís Sala es jugarà el diumenge 15 de març a les 12:00h. Un combinat d’ex-jugadors del Sant Andreu s’enfrontarà als veterans del FC Barcelona.

Han estat convidats tots aquells jugadors que han jugat al llarg de la història al nostre club i que han pogut ser localitzats. Si algun ex-jugador no localitzat està interessat en participar-hi, l’animem a posar-se en contacte amb el club o amb el soci Joan Esteve (636592558).

Recordeu també que dimecres vinent, 4 de març, es farà una taula rodona a l’auditori de la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra. A les 20:00h, s’inaugurarà una exposició sobre el Narcís Sala amb imatges, moltes inèdites, sobre l’ascens del 1969 i alguns dels millors moments de la història del Narcís Sala. La taula rodona és previst que compti amb la participació dels ex-jugadors Ismael Comas, Ramon CalderéDani Solsona José Miguel Morales i l’ex-entrenador Jaume Creixell. També hi participaran l’entrenador del primer equip, Mikel Azparren, i un dels capitans actuals, Ton Alcover. L’acte el moderarà el periodista de Catalunya Ràdio Robert Prat. L’accés serà lliure.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS