Continuar amb la bona ratxa

El Juvenil A ha encadenat dues victòries consecutives, l’última contra un rival directe per la permanència com és el CE Mataró. Novament els andreuencs tornen a tenir un partit clau contra un altre equip involucrat en la lluita per evitar el descens. El conjunt quadribarrat rep la UD Unificación Bellvitge aquest dissabte al Narcís Sala (17:30 h).

Els dos triomfs seguits són la millor ratxa del Juvenil A a la lliga i els ha permès sortir del descens amb dos punts de marge sobre la zona vermella de la lliga. Enguany la lluita en la zona mitjana baixa de la classificació està molt igualada i encadenar bons resultats és vital per assolir els objectius. L’equip entrenat per Ignasi Senabre torna a afrontar un duel molt important contra un rival que té dos punts menys que el Sant Andreu, la UD Unificación Bellvitge. Aquest dissabte els andreuencs reben al Narcís Sala el conjunt del Baix Llobregat (17:30 h).

El Juvenil A va aconseguir la primera victòria com a local en el darrer partit al Narcís Sala i en aquest tram final de temporada vol fer d’un fortí el camp andreuenc. Per altra banda, la UD Unificación Bellvitge no arriba amb les millors sensacions després d’empatar la passada jornada contra el cuer. En el partit de la primera volta entre els del Baix Llobregat i els andreuencs, el conjunt quadribarrat va vèncer per 2-5. Una victòria del Juvenil A seria un gran pas per distanciar-se encara més del descens.

Imatge: El Juvenil A celebrant la victòria la passada jornada contra el CE Mataró | UE Sant Andreu

Més en

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020

Cerquem ex-jugadors pel partit dels 50 anys del Narcís Sala

Premsa26 de febrer de 2020

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin24 de febrer de 2020