El Juvenil A ha encadenat tres partits consecutius sense perdre, fet que li ha permès distanciar-se a tres punts de la zona de descens. Aquest dissabte, però, té un dels desplaçaments més complicats de la lliga al camp del RCD Espanyol B (19:00 h). Els andreuencs intentaran aconseguir un bon resultat per seguir amb la bona dinàmica.

El conjunt quadribarrat es troba en un bon moment i provarà de mantenir-lo en el partit d’aquest dissabte al camp del RCD Espanyol B (19:00 h). Els homes entrenats per Ignasi Senabre van aconseguir un valuós empat al darrer minut la passada jornada contra la UD Unificación Bellvitge, un rival directe, i arriben amb molta moral per afrontar el complicat desplaçament d’aquest cap de setmana.

Per la seva banda, el RCD Espanyol B és l’equip més en forma de la lliga, ja que ha encadenat quatre triomfs consecutius, i és el quart classificat a tan sols quatre punts del líder. El Juvenil A intentarà guanyar a domicili, una estadística bastant positiva pels andreuencs perquè dels onze partits disputats com a visitants, n’han guanyat cinc, empatat un i perdut cinc.

Imatge: Juvenil A arxiu | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS